Carti pe Biciclete!

Ce prilej mai bun as putea gasi pentru a relua activitatea pe blog (dupa ce-am sters praful de pe pagini si mi-am reamintit parola 😀 ), decat o campanie care are toti factorii necesari pentru a fi pentru mine: biciclete, carti si mai e si pentru scoala din noul meu sat, Scoala Generala Crizbav. Mai jos descrierea campaniei:

„Carti pe biciclete” este o campanie de colectare de carti pentru Biblioteca Scolii Generale Crizbav, judetul Brasov. Ideea ne-a venit de la Mihaela Bucsa, profesoara Teach for Romania la aceasta scoala. Mihaela ne-a povestit despre copiii de aici despre provocarile pe care le au dar si despre victoriile pe care le-au adunat pas cu pas in Jurnal de fizica.
In scoala de la Crizbav fiecare elev va citi 15 minute în fiecare zi. Asadar vor avea nevoie de o mini-biblioteca în fiecare clasa.
Ca urmare ne-am gandit sa dam o mana de ajutor si sa unim mai multe organizatii pentru a duce la capat acesta misiun
e.

sky

Carti pe Bicicleta! (c)organizatori

Cum ne putem implica in aceasta campanie? FFF Simplu:

1. Cei care doresc sa doneze carti (donori)

Vă rugam sa va inscrieti in acest formular: https://forms.gle/LBPYGoJiXQoUbBw18

Important! Avem nevoie de carti pentru elevi care sa fie in stare buna, relevante pentru ei si publicate in perioada 2015-2019. Aveti 2 posibilitati: Sa aduceti cartea la biblioteca sau sa predati cartea unui biciclist voluntar, inimos care o va aduce la sediul nostru.

2. Biciclisti care vor colecta cartile donate

Va inscrieti https://forms.gle/AqLc1LFaQ32fnUbJ6
După completarea formularului veti primi informatii in legatura cu locul de unde puteti ridica cartile de la donori.

Dau iama in biblioteca astazi si ma voi inscrie si sa colectez cartile de la donatori. Daca va este mai simplu, puteti sa-mi dati un semn si vedem cum facem sa adun cartile de la voi. Bineinteles, daca dam share ajuta sa ducem mesajul la cat mai multi participanti.

Eventul de facebook unde se vor posta noutati si unde o sa dati join este aici: https://www.facebook.com/events/977347162605124/


Aceasta campanie are loc in cadrul programulul BIBLIOBICICLETA si se desfasoara in Saptamana Mobilitatii Urbane 16-22 septembrie 2019. Organizator:
Biblioteca Judeteana „George Baritiu” Brasov
Parteneri:
Voluntar Brasov
Asociatia de Educatie Practica si Creativa
Asociatia Visum pentru Educatie si Cultura
Brasovul Pedaleaza
Scoala Generala Crizbav, Judetul Brasov

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *