Maratonul Montan Rafael- Editia a 4-a

Sambata, 20 octombrie, va avea loc a 4-a editie a Maratonului Montan Rafael, concurs de alergare montana organizat in scop caritabil, pentru ajutorarea beneficiarilor Fundatiei Rafael, tineri si copii cu dizabilitati. Am participat in 2016, si am ramas cu o impresie foarte buna, in ciuda unor evenimente foaaarte plapitante (click to read it), si-mi revine deosebita placere sa va invit si pe voi sa va inscrieti, din urmatoarele considerente:

(c) Fundatia Rafael

(c) Fundatia Rafael

a. Evenimentul este unul caritabil, toate fondurile obtinute din taxa de inscriere fiind folosite pentru beneficiarii Fundatiei Rafael, copii si tineri cu dizabilitati. Taxa de participare + Donatie = Servicii de asistenta specializata pentru copiii si adultii cu dizabilitati din Codlea si imprejurimi+ Competitie sportiva inedita pe Magura Codlei.

b. Ii cunosc personal pe angajatii si voluntarii Fundatiei (de asemenea, si pe unii dintre beneficiari) si pot sa garantez ca fac o treaba minunata. Doar cine nu a avut de-a face cu zona serviciilor sociale si a persoanelor cu dizabilitati din tara noastra nu stie cata nevoie este de o ameni care lucreze cu aceeasi pasiune si implicare ca cei de la Rafael. Transparenta este totala, mai mult, ei va asteapta sa-i vizitati oricand, la centrul din Codlea (Jud. Brasov), Str. Libertatii 22A. 

c. Magura Codlei este un munte mai putin cunoscut din Carpatii de Curbura, cade pe plan secund in fata apropiatilor si mai inaltilor Piatra Craiului sau Piatra Mare, sau in fata mai accesibilului varf Tampa. Asta inseamna insa ca este cu atat mai neumblat si primitor. La orice cursa va veti inscrie va garantez ca va veti bucura de multiple peisaje care or sa va lase fara rasuflare. Sunt subiectiv, bunica-mea fiind din satul Holbav, in care ajung traseele de la Semi si de la Maraton, asa ca, stiu bine locurile- din frageda pruncie- si recomand oricui sa dea o geana pe acolo.

Like This (c) Maratonul Montan Rafael

Like This (c) Maratonul Montan Rafael

d. Atmosfera de la fata locului „da pe afara” de bunavoie, prietenie si bucurie intru fapte bune. Testat pe propria-mi piele, dupa cum ziceam la inceput.

Asa ca, indiferent de proba pe care ai avea de gand sa o alergi (apropo, ai de toate, de la 5K pana la Maraton), nu rata sansa de a face o fapta buna, inconjurat de prieteni si intr-un peisaj numa’ bun de pus pe Facebook, pe Instastory si, mai ales, de pastrat ca amintire 🙂 . 

Nu pierde timpul, inscrie-te si nu vei regreta (scuze ca suna ca un promo, dar chiar vorbesc serios 😀 ). De asemenea, poti sa dai si-un share, sa ajunga si la prietenii tai alergareti.

Detalii  si inscriere pe site.

Prezentarea fundatiei Rafael:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *