2016, que hora es?

Ce faceti de rev?  Iaca a venit luna decembrie si e gata un 2015 care a venit si-a trecut mai repede ca a doua inlocuire a unor borduri  proaspat schimbate de etern-grijuliile autoritati locale :).

Profitand de linistea din intersezon, cand lumea e amortita si cu gandu’ la sarmale sau alte poveri din randul „celor ce se cuvin”, am desenat un pic calendarul pe 2016, in forma sa provizorie, dar cu sanse foarte mari sa ramana asa. Desi anumite aspecte din planificarea pentru 2016 sunt inca in lucru, am decis sa-mi folosesc talentul de artist in paint si sa va prezint calendarul pentru la anu’, intr-o forma grafica.calendar_2016

Contine concursuri numa’ unu-si-unu’, fie in calendarul UCI, fie XCM-uri lungi si grele, cum imi plac mie. Se anunta un sezon plin, 16 competitii, 20 de zile de concurs, din aprilie pana-n octombrie. Singurul dezavantaj e ca sunt cam multe XCO-uri pentru gustul meu, respectiv pentru nivelul meu tehnic, d-apai no, asa te imbunatatesti, cand ai provocari cu adevarat grele.

3

Sper sa fiu sanatos sa le pot duce pe toate, iar despre obiectivele pentru anu’ ce vine, vom discuta mai tarziu, inspre anu’ nou, in vremea obisnuitelor „new year’s resolutions”.

Competitie Tip/ Traseu Data Locatie
UCI MTB MARATHON SERIES – BT Marathon Faget powered by Vodafone XCM UCI: 60 Km+ XCO UCI ( 2 zile) 23-24-apr Cluj-Napoca, CJ
Triada MTB 2- Avrig XCM: 44 km mai Avrig, SB
MTB XC Stejarii Seculari XCO UCI 21-may Cristian, BV
4 Mountains XCM stage race (4 zile) 2-5-jun Fundata, BV
Cetatuia XCO XCO UCI 19 iun Iasi, IS
Duatlon Tara Barsei Duatlon iun Rasnov, BV
TBT Race XCM: 48 Km Iul Viscri, BV
CN XCO XCO 16-jul Sibiu, SB
Paltinis MTB Project XCO UCI + XCM (2 zile) 23-24-iul Paltinis, SB
Triada MTB 3- Geiger MTB-tura lunga XCM: 93 Km aug Sibiu, SB
CN XCM- BikeXpert Alpine Challenge XCM: 72 km 17- sep Pucioasa, DB
MTB Miercurea Ciuc XCM: 69 Km sep M-Ciuc, HR
2BE (Banat Epic) XCM stage race (2 zile) oct Lugoj, TM
Moontimebike XCO XCO oct Bucuresti

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *