A inceput EWS 2017: Crankworx Rotorua

Sezonul 2017 din Enduro World Series a pornit weekendul acesta, cu prima etapa, desfasurata in Noua Zeelanda: Crankworx Rotorua, pe o vreme similara cu cea care ne-a vizitat si pe noi duminica. Mai mult, pentru ca a inceput potopul fix inainte sa porneasca riderii de top, dar dupa ce mare parte din concurenti trecusera pe prima proba, clasamentul final contine cateva surprize. Nume consacrate ca Jerome Clementz, Richie Rude, Martin Maes sau Fabien Barel nu au prins top 10, iar unii mai putin cunoscuti ca Jose Borges si Mark Scott au terminat in fata.

Un rezumat amuzant, mai jos:

La baieti, podiumul a fost acaparat de concurenti de-ai locului, bine, un fel de-a spune, pentru ca oricum sunt prezente constante in circuitul international, mai ales la DH. Wyn Masters de la GT, Matt Walker de la Cube si fracsu’ lu’ Wyn, Eddie Masters- Bergamont au destupat sampania si au cules laurii (ce expresie invechita 😀 ).

GT-ul Sanction al lui Wyn (c)Wyn Masters- WynTV fb page

GT-ul Sanction al lui Wyn (c)Wyn Masters- WynTV fb page

La fete situatia a fost putin mai clara si fara surprize prea mari: Cecile Ravanel (Commencal) isi continua dominatia si castiga cu 3 minute diferenta, urmata de Ines Thoma (Canyon) la cel mai bun rezultat din cariera si de Anita Gehrig (Ibis).

Per total, o etapa foarte spectaculoasa, pe niste trasee foarte faine si foarte dificile, „din cauza de ploaie si noroi”. Chiar si asa, cei prezenti pare ca s-au distrat, iar daca vreti sa faceti o cheta sa ma transportati pana acolo, promit sa va confirm daca e fain sau nu, dupa ce ma dau pe ele 😀 .

Pe langa rezumatul video, va mai recomand si Photo Epic-ul de la PinkBike, merita :).

EWS #1 podium (c) Matt Delorme, PinkBike

EWS #1 podium (c) Matt Delorme, PinkBike

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *