Alearga #4oamenispeciali la Maratonul Montan Rafael

untitled-1

(c) Fundatia Rafael

Sambata, 22 octombrie, are loc la Codlea (20j de minute de Brasov) Maratonul Montan Rafael, consurs de alergare cu scop caritabil, in beneficiul Fundatiei Rafael din Codlea. Montan pentru ca se desfasoara prin potecile muntelui Magura Codlei, cu a sa altitudine maxima de aproape 1300m.

Probele sunt „pe alese”, de la cursa copiilor, 5k, 10k, respectiv Semimaraton si Maraton, ultimele doua cu diferenta de nivel deloc neglijabila, ~800+m si ~1600m de urcat. Mai importanta decat latura sportiva este cea a scopului caritabil, fondurile stranse fiind folosite pentru a finanta activitatile fundatiei Rafael, care se ocupa de persoane cu nevoi speciale, in centrul de zi din Codlea. Mai jos avem un filmulet de prezentare, in cazul in care nu sunteti familiarizati cu acest ONG.

Desi m-am inscris, nu voi putea participa din cauza reprogramarii concursului de MTB Sugas Race fix in 22.10, care s-a amanat, pentru ca suntem in plin sezon musonic si ploua din ’44. Totusi, va incurajez sa va inscrieti, zonele prin care va trece concursul imi sunt foarte cunoscute, am copilarit pe acolo (bunic-mea’ locuieste intr-o localitate prin care trece maratonul), sunt extrem de frumoase, neatinse de turistii care „contamineaza” aproape orice areal natural de pe la noi, desi putin afectate de prea-prezentele exploatari forestiere. Cu siguranta insa, peisajele vor fi minunate, aerul curat si atmosfera foarte faina, cum este la toate concursurile acestea, organizate pentru un scop nobil. O sa va sustin, macar spiritual, in timp ce-o sa  ma bat cu noroaiele de pe plaiuri covasnene.

Asa ca, #misca-ti fizicul pentru o cauza buna! Like&share, to spread the word.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *