Alerg pentru ARTA (proiect al Copiii de Cristal). Doneaza si ajuta-ma!!

In 18 octombrie voi participa la Brasov Heroes, cursa de alergare in scopuri caritabile. Voi parcurge cei 7 Km pentru a sustine proiectul initiat de prietenii mei de la Copiii de CristalARTA (Art-Therapy pentru Recuperarea Copiilor cu Tulburari din spectrul Autismului).

Untitled2

Ce inseamna acest proiect? „Persoanele cu Autism sau Sindrom Down au mari dificultati la nivelul comunicarii si relationarii cu alte persoane. Studiile au demonstrat ca art-terapia poate fi o foarte buna modalitate de a depasi anumite probleme senzoriale, deoarece instrumentele sale (materialele de arta) sunt atat vizuale, cat si reale, palpabile, concrete.

Proiectul nostru urmareste introducerea unei modalitati terapeutice in lucrul cu copiii si tinerii cu tulburari din spectrul autismului, dar si sensibilizarea opiniei publice in ceea ce priveste lupta impotriva marginalizarii si excluziunii persoanelor cu dizabilitati.
 
Obiectivul nostru este formarea si dezvoltarea deprinderilor emotionale si cognitive pentru 50 de copii si tineri cu nevoi speciale, beneficiari ai Asociatiei Copiii de Cristal, prin metode art-terapeutice, in vederea recuperarii si integrarii lor sociale.
 
Prin derularea activitatilor proiectului, beneficiarii isi dezvolta abilitatile de exprimare si comunicare, inteligenta emotionala si stima de sine. Totodata, se reduc starile de depresie, anxietate si comportamentele agresive, ceea ce contribuie la cresterea independentei lor.”
Imi propun sa adun 1000 de lei pentru proiect, asa ca ma poti ajuta, donand minim 20 de lei, pe pagina competitiei, banii intrand direct in contul Copiii de Cristal. In pagina de donatie, selectati proiectul si pe mine, ca in poza de mai jos:
Untitled
Asa ca, orice suma donata ajuta. Ofera o sansa pentru o viata mai buna copiiilor si tinerilor cu nevoie speciale!
Va tin la curent cu statusul donatiilor, wish me luck si va multumesc pentru ca sunteti alaturi de mine in aceasta initiativa!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *