Alerg pentru Robert Cadar

Se apropie primul concurs, care se va desfasura saptamana viitoare: Semi-ul Intersport, pe aci’, prin spatele casei. Nu despre concursul in sine vreau sa scriu, ci despre cauza sociala sprijinita in 2017- organizatorii evenimentului aleg in fiecare an o cauza catre care doneaza o parte din taxa de inscriere. Anul trecut au donat catre Copiii de Cristal, bani care au fost folositi de asociatie pentru a acoperi terapia unor copii cu autism si alte tulburari asociate.

Semimaraton Brasov Intersport (c) http://semimaraton.ro/

Semimaraton Brasov Intersport (c) http://semimaraton.ro/

Anul acesta, campania se numeste: Alerg pentru Robert Cadar. Probabil stiti despre ea.  Daca nu, pe scurt: Robert este, printre altele, un alergator si blogger foarte cunoscut, implicat in foarte multe proiecte caritabile in trecut, care a fost diagnosticat in 2016 cu o boala foarte agresiva, o forma rara de cancer 🙁 . Are nevoie de bani pentru a continua tratamentul si recuperarea dupa operatia pe care a avut-o deja.

Daca nu v-ati inscris deja la Semimaraton, sau, mai bine zis, si daca v-ati inscris, si daca nu, puteti dona prin SMS, 10 Euro: Trimite ‘sprijina 767 numele tau’ la Orange: 7560 sau Vodafone: 7410.

Nici nu stiu ce sa mai scriu… cred ca am zis destul. Sanatate multa lui Robert si putere sa lupte cu boala!

(c) Robert Cadar

(c) Robert Cadar

Detalii despre cauza si campanie, mai jos, sau aici si aici.

„Inginer, blogger, fotograf si alergator montan, Robert Cadar a sprijinit in ultimii ani nenumarate cauze sociale si proiecte frumoase. Din 2010 este voluntarul pe care si l-ar dori orice proiect, momentan fiind activ in initiative bazate pe voluntariat Plantam fapte bune in Romania de 5 ani, dar si in consiliul de conducere al Fundatiei Rafael din Codlea tot de 5 ani. In 2014 Robert Cadar era premiat la Gala Oameni pentru Oameni de la Bucuresti, fiind desemnat cel mai activ membru al consiliului director care a atras fonduri si resurse pentru fundatie.

In 2015 a fost diagnosticat cu o boala autoimuna cu care a ales sa lupte prin sport, reunind intr-un club neoficial #alergBrasovul pe toti cei care alearga pe Varful Tampa si in jurul Brasovului.

La sfarsitul lui 2016, Robert a fost diagnosticat cu o forma rara de cancer (2% din populatia lumii), aceasta a evoluat agresiv in liniste fara simptome. Operatia de extirpare a tumorii care i-a afectat maxilarul si gatul a durat 8 ore. Urmeaza partea a doua a provocarii cum Robert a spus, tratamentul si recuperarea pentru care este nevoie de fonduri suplimentare. Aici este randul nostru sa-l ajutam, sa fim alaturi de el, pentru a depasi aceasta provocare asemanata de Robert cu un ultramaraton.

Organizatorii Semimaratonului Brasov Intersport vor dubla suma stransa pana pe 1 aprilie 2017 (in limita a 4500 de RON)

Doneaza pentru Robert pentru a reveni in randul alergatorilor si pentru a putea sa ne fotografieze din nou la competitiile de alergare cum o facea de obicei.”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *