Ambitions feat Emily Batty

Uniunea Ciclista Internationala, forul mondial al ciclismului, incearca sa nu discrimineze cele doua laturi ale sportului, masculin si feminin. Daca pe sosea exista diferente foarte mari dpdv imagine si vizibilitate, la mtb diferntele sunt mai mici, chiar daca exista. Transmiterea etapelor de Cupa Mondiala se face atat pentru fete, cat si pentru baieti, live, pe redbull.tv,  ceea ce asigura (macar din acest punct de vedere) aceleasi conditii pentru audienta si vizibilitate/prezenta pe „sticla” device-urilor conectate la internet.

(c) emilybatty.com

(c) emilybatty.com

Exista si in mountain-bike-ul feminin legende, cum ar fi Gunn Rita Dahle (multipla campioana mondiala), care la cei 42 de ani ai sai rupe in continuare topurile, sau mult mai tanara „rising star” Jolanda Neff, castigatoarea Cupei Mondiale din acest an , pe langa multe alte trofee. Totusi, in aceasta dimineata mi-a atras atentia o exponenta mai putin celebra (cel putin in Europa) a sportului,  canadianca Emily Batty, componenta a echipei Trek World Racing.

Ea a lansat o mini-serie „behind the scenes”,  foarte fain realizata si plina de amanunte interesante. Va invit sa o vizualizati (primele doua episoade, cele aparute pana acum), mai jos:

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *