Amintiri din copilărie. Capitolul 1: Mersul pe bicicletă

Pe 12 iulie ne vedem pe arena Liceului Sportiv, sa invatam copiii (si adultii) sa mearga cu bicicleta, alaturi de prietenii de la Copiii de Cristal. Detalii mai jos :).

Amintiri din copilarie: Mersul pe bicicleta

A fost odata ca niciodata…

Din dor pentru vremurile in care copilaria se traia cu cheia la gat, jucand prin spatele blocului „Tara, tara, vrem ostasi!” sau „Baba Oarba”, Asociatia „Copiii de Cristal” initiaza o serie de manifestari cu caracter sportiv prin care propunem brasovenilor sa redescopere frumusetea jocurilor de altadata.
Suntem siguri ca si voi, dragi prieteni, sunteti bucurosi sa va alaturati evenimentului nostru din 12 iulie 2015, de pe Arena Liceului cu Program Sportiv din Brasov, începand cu ora 12.00, la o zi dedicata copilariei, unde distractia si toleranta vor fi elementele principale.

Sportivi amatori si profesionisti, membri ai comunitatii locale, voluntari si prieteni ai Asociatiei „Copiii de Cristal” vor sta la dispozitia tuturor copiilor si tinerilor care vor dori sa invete sa mearga pe bicicleta. Printre acestia vor fi si beneficiarii Centrului de Evaluare si Recuperare prin Terapie Specializata pentru Tulburari din Spectrul Autist, Sindrom Down și ADHD, dar si ai altor organizatii locale.
Cei prezenti la eveniment vor putea participa, asadar, la lectiile practice de mers pe bicicleta alaturi de voluntarii Asociației „Brasovul Pedaleaza”, la ateliere creative si de facepainting, impreuna cu prietenii nostri de la Asociatia „Happy Moms” si „Party Nation”, la o demonstratie de miscare prin dans sustinuta de instructori de la centrul Belaqua si una de gimnastica pentru copii, alaturi de reprezentantii Asociației „BebeRostogol”, precum si la multe alte activitati interesante care se vor lasa descoperite la fata locului.
Va asteptam pe toti cei dornici sa invatati sa mergeti cu bicicleta si sa petreceti o zi de neuitat pe arena Liceului cu Program Sportiv, duminica, 12 iulie 2015, in intervalul orar 12.00 – 18.00, alaturi de beneficiarii Asociatiei „Copiii de Cristal”!

Va promitem sa redescoperiti o lume fascinanta alaturi de beneficiarii nostri!

Click pentru event-ul de pe Facebook.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *