Be my friend!

Prietenii de la Copiii de Cristal vor sa isi mai gaseasca si alti prieteni:). Mai exact, cauta sustinatori pentru beneficiarii adulti ai Centrului de zi, persoane juridice sau fizice care sa sustina costurile terapiei ocupationale. Sunt niste oameni minunati, care merita sprijinul nostru, merita sa isi imbunatateasca abilitatile si viata, prin continuarea sesiunilor de terapie la care participa in cadrul asociatiei.

Asa ca, nu stati pe ganduri, alaturati-va campaniei Be my friend! si deveniti prietenul Copiiilor de Cristal.  Detalii mai jos.

copiii-de-cristal-731x460-01-731x330

„Vă invităm să ne fiți alături și să susțineți campania „Be my Friend” pe care am lansat-o cu scopul de a asigura finanțarea pentru continuarea terapiei ocupaționale pentru cei 18 beneficiari care frecventează Centrul de Zi al Asociației „Copiii de Cristal”.

La Centrul de Zi al asociației din Str. Aurel Vlaicu, nr. 26 bis, vin 18 tineri și adulți, cu vârste cuprinse între 18 și 54 ani care, sub supraveghere permanentă din partea terapeuților și a voluntarilor, frecventează orele de terapie ocupațională. Aici, ei realizează obiecte hand-made (decoraţiuni, bijuterii, cutii de bijuterii, picturi pe sticlă, felicitări etc) și lumânări, în atelierul pe care am reușit să-l dotăm în 2013, cu fondurile provenite din programul de redirecţionare a 2% din impozitul pe venit. Toate produsele realizate sunt prezentate în cadrul expoziţiilor cu vânzare la toate evenimentele organizate în beneficiul Asociaţiei „Copiii de Cristal”.

Dacă doriți să ajutați financiar asociația ca să reușim să diversificăm serviciile și să preluăm mai multe cazuri sociale, adică familii care nu își permit costurile terapiei de specialitate pentru copiii lor, vă invităm să susțineți beneficiarii de la Terapie Ocupațională să-și continue parcursul terapeutic. Teodor, Cătălin, Andreea, Raluca, Tatiana, Ciprian, Lorand, Roxana, Nicoleta, Cecilia, Bogdan, Vlad, Gabriela, Radu, Larisa, Silviu, Iustin, Bianca – toți abia așteaptă să deveniți prietenii lor, să-i vizitați și să le arătați lucruri noi despre lume.

Mecanismul de funcționare al campaniei „Be my Friend” îl găsiți descris pe larg, aici.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *