Bine ai venit, 2017!

N-am mai scris ieri, ca oricum a fost plin feisbucul de rezumate, rezolutii si alte rapoarte de final de an, asa ca m-am gandit ca in loc sa inchei anul, mai bine sa-l deschid pe urmatorul.

Planul pe 2016 a fost foarte simplu, sa ma bucur de ceea ce vine. Pot sa zic ca mi-am facut si target-ul si stretch-ul, adica m-am bucurat peste asteptari 😀 . N-am avut numai bune, au fo’ si rele, ceea ce m-a ajutat sa ma bucur la maxim de tot ce-am primit.

Munte si vara, nu -15, ca afara :D(c) Tibi Tebeica

Munte si vara, nu -15, ca afara 😀 (c) Tibi Tebeica

N-am avut probleme de sanatate,  doar o raceala ici-colo, o injectie cu steroizi, o plimbare cu salvarea, nimic important. De asemenea, fara accidentari cu bicicleta, in afara de julituri, zgarieturi si vanataile de rigoare.

In rest, numa’ lucruri bune, pentru care sunt foarte recunoscator. Sunt recunoscator Crama Histriafamiliei, pentru ca m-a suportat si sustinut, prieteno-sponsorilor mei de la Crama Histria, carora le datorez prea multe, tuturor colegilor de deplasare, de tura, de bucurii si fail-uri. Tuturor!

Fiecare a contribuit la acest an, deosebit:

  • pe plan familial- unde Raducu tot creste, vazand cu oichii,
  • pe plan profesional- in care-am incercat sa fac o diferenta pentru niste oameni care au mare nevoie de ajutor,
  • pe plan sportiv- in care am gasit o viteza-n plus si am crescut semnificativ fata de anul trecut,
  • pe plan editorial (haha, cum suna): unde-am crescut si aici, atat ca numar de vizitatori, cat si ca views-uri, desi n-am fost cel mai harnic sau constiincios postac.

Iata ca a venit 2017, cu acelasi obiectiv. Sa ma bucur de ce o sa vina. Sa fim sanatosi cu totii si sa ni se-ntample ceea ce ne dorim.

Pe obiectul de activitate… vreau sa continui sa progresez, sa merg la concursuri la fel de faine si-n 2017, de care sa ma bucur ca si pana acum. Si pentru ca e bine sa incepem c-o schimbare, asa, din prima zi, mi-am facut pagina pe feisbuc, ca sa separ putin profilul personal de activitatea „profesionala” 😀 . Asa ca, help me c-un laic, daca ai citit macar o postare aici si ti-a placut. Merge si-un share, ca poate ai si-un prieten care ar putea fi interesat de ce mai scriu eu pe aceasta foaie. Vezi in dreapta, acolo e pagina, unde ii poti da like. 

Acestea fiind zise, succes tututor, pe toate planurile! Sa ne vedem sanatosi si bucurosi la finalul anului

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *