Camionul de Craciun- Basarabia

Tasuleasa Social, asociatia din nord vestul tarii, despre care am mai scris, a derulat, ca in fiecare an, campania Camionul de Craciun. Prin aceasta, cu ajutorul organizatiei Die Johanniter, al partenerilor si al voluntarilor, au distribuit pachete de Craciun catre 18500 de copii, din sapte judete. Profitand de faptul ca in Republica Moldova Craciunul se serbeaza dupa calendarul vechi, in Ianuarie, au avut initiativa sa desfasoare campania si in Basarabia.

Camionul de Craciun (c) Tasuleasa Social

Pana in 17 ianuarie se poate contribui pentru a aduna cat mai multe cadouri pentru copiii din raionul (judetul) Glodeni, Republica Moldova. la ultimul update erau cumparate 211 cadouri deja. Ele se pot achizitiona „live” de la Selgros Bistrita sau printr-o donatie in contul asociatiei Tasuleasa Social, in valoare de minim 145 de lei.

Fiecare cadou conține produsele de mai jos:
Bloc desen – 1 buc.
Creioane colorate – 1 buc.
Zahăr – 3 kg
Făină – 3 kg
Orez – 1 kg
Paste – 1 kg
Ulei – 1 l
Glucoză – 1 buc.
Napolitane – 2 buc.
Biscuiți – 2 buc.
Ciocolată – 6 buc.
Nesquik – 1 buc.
Gel de duș – 2 buc.
Cremă de mâini – 1 buc.
Pastă de dinți – 2 buc.
Periuță de dinți – 2 buc.
Valoare totală a unui cadou este de 144,82 lei.

Camionul de Craciun (c)Tasuleasa Social

Asa ca, daca nu v-a parasit spiritul Craciunului si daca vreti sa bucurati o familie care are nevoie de ajutor, sariti cu donatia.
Asociația Tășuleasa Social, Cont IBAN: RO50 BTRL 0060 1205 2541 08XX.

Pentru a ramane la curent cu proiectele Tasuleasa Social, dati un like paginii lor de Facebook. Bineinteles, un like si un share la acest post ajuta sa duca mesajul mai departe, la alti potentiali donatori.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *