Cina cu folos, pentru copiii din Oituz

Ce faci marti seara, pe 31 iulie? N-ai nimic programat? (si daca ai, nu conteaza). Acum ai, mergi la „Cina cu folos”. 

Aceasta este o initiativa a Fundatiei Bucuria Darului, ONG din Brasov, activ din 2013, care are ca misiune „a gasi modalitati pentru a reda speranta si a repune pe picioare pe semenii nostri mai putin norocosi.” Detalii despre activitatea fundatiei, aici.

cover-cina-cu-folos (1)

Initiativa este foarte simpla. 7 chefi profesionisti vor gati pentru participanti doua meniuri delicioase,  care-ti lasa gura apa. Participarea la eveniment se face printr-o donatie de 150 de lei, bani care vor fi folositi pentru a organiza o excursie pentru 30 de copii din Comuna Oituz. Cum prea bine spun ei: „Vino la o cina de poveste si ia-i bilet de vacanta unui micut care nu stie ca lumea se intinde si dincolo de satul sau!”

Practic, ai sansa, pe langa o iesire in oras pe care o faci cu prietenii tai, sa mananci niste bucate alese, mai bune ca la MasterChef 🙂 🙂 si sa faci si o fapta buna pentru un copil care n-are posibilitati prea multe. Pentru astia mai in etate, care ati mai prins o excursie cu clasa, mai ales la inceputul anilor ’90, va amintiti probabil cu placere de ea, reprezinta o experienta memorabila din copilarie. Acelasi sentiment l-ar putea incerca oricare din cei 30 de copii, peste vreo 20j de ani, datatorita voua.

Asa ca, waste no more time, click pe link pentru detalii si inscriere.

Daca nu esti in Brasov atunci, sau ai o scuza plauzibila, poti sa contactezi Fundatia, aici si sa contribui direct cu bani la excursie, sau poti dona locul tau unei alte persoane, sigur gasesti o cale sa sprijini initiativa lor.

Dupa ce ai facut asta, poti sa dai si un share 🙂 . Pofta buna 😉 .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *