Clubul de vacanta! @Copiii de Cristal

clubul-de-vacanta-final-site-900x563Asociatia „Copiii de Cristal” inaugureaza in luna august, programul „Clubul de Vacanta” – un proiect de dezvoltare creativa si invatare prin joc, destinat copiilor cu varste cuprinse intre 4 şi 10 ani. In cadrul activitatilor, cei mici vor avea ocazia sa isi exerseze talentul, creativitatea, spiritul de echipa si harnicia, alaturi de specialistii si voluntarii organizatiei noastre.

Daca nu ati plecat inca in concediu sau tocmai ati revenit din vacanta de la bunici sau mare si vreti sa ii oferiti copilului dumneavoastra un program de petrecere a timpului liber, intr-un mediu organizat, placut si distractiv, il puteti inscrie la „Clubul de Vacanta”, organizat de Asociatia „Copiii de Cristal” in perioada 17 august – 4 septembrie.

Copiii vor avea sansa de a pasi intr-o calatorie plina de veselie si culoare prin intermediul activitatilor creative si recreative, reunite la „Clubul de Vacanţa”. Cei mici vor participa la jocuri senzoriale si activitati de art-terapie, club de povesti si teatru, ateliere de reciclare creativa, actiuni distractive bazate pe experiment si creatie.

Program zilnic in perioada 17 august – 4 septembrie 2015:
8:00 – 9:00 – sosirea invitatilor si joc liber
9:00 – 10:30 – activitati
10:30 – 11:00 – pauza de masa (fiecare copil isi aduce de acasa un sandvis si o sticluta cu apa)
11:00 – 12:30 – activitati
12:30 – 13:00 – joc liber

Costul pentru participarea la activitatile „Clubului de Vacanţa” sunt:

40 lei / zi

180 lei / saptamana

490 lei / toata perioada programului (3 saptamani)

Activitatile vor fi organizate la sediul Asociatia „Copiii de Cristal” de pe Str. Panselelor, nr. 23, Brasov.
Va rugam sa va iscrieti pana la data de 14 august, trimitand un email la adresa: ralumir.bratu@yahoo.com Terapeutii Asociatiei sunt profesionisti din domeniile psihopedagogie, psihologie clinica si kinetoterapie.

Mai multe informatii despre activitati gasiti pe contul de socializare de Facebook – Copiii de Cristal.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *