Concert caritabil Copiii de Cristal

Vineri seara, pe 31.03, Copiii de Cristal organizeaza un concert caritabil, o sarbatoare a celor peste 10 ani de activitate, la care sunt invitati mai mult prieteni de-ai asociatiei. Concertul va avea loc la Sala Patria Brasov, de la ora 18 si ne propune un program foarte interesant. Biletele costa 50 de lei, iar fondurile obtinute vor fi donate asociatiei, pentru acoperirea sesiunilor de terapie desfasurate cu adultii si copiii cu autism si alte tulburari asociate.

(c) copiiidecristal.ro

(c) copiiidecristal.ro

Asa ca, poftiti la spectacol. Iar daca nu sunteti in Brasov, dar doriti totusi sa-i ajutati, donati.  Comunicatul complet, mai jos:

Pentru a marca si în acest an Ziua Internationala de Constientizare asupra Autismului (2 aprilie), Asociatia „Copiii de Cristal” organizeaza un spectacol de muzica clasica la Sala Patria, pe 31 martie a.c., începand cu ora 18, împreuna cu Liceul de Muzica „Tudor Ciortea” Brasov si Primaria Municipiului Brasov.

Printre numerosii muzicieni care vor sustine acest spectacol în beneficiul Asociatiei „Copiii de Cristal” se numara domnul Ludovic Armin Cora, muzician de orchestra, solist si component al diferitelor ansambluri camerale, în prezent oboist asociat al Orchestrei Nationale Lorraine – Metz, Franta. Acesta, împreuna cu muzicieni talentati din Brasov, va propun o seara speciala în acorduri simfonice, pentru a sarbatori cum se cuvine un deceniu de activitate a Asociatiei „Copiii de Cristal”, ONG care lupta pentru drepturile persoanelor diagnosticate cu TSA (Tulburari din Spectrul Autismului).

În aceeasi seara, în foaierul Salii Patria, se va desfasura o expoziție cu vânzare a tablourilor realizate de tanarul Radu Plopeanu, precum si a obiectelor lucrate manual în cadrul orelor de terapie ocupationala de beneficiarii Asociatiei „Copiii de Cristal”. În timp ce vor admira si chiar cumpara exponatele, invitatii vor putea servi produse asigurate de sponsori (Selgros, Maripusc, Luado Chocolat).

Toate fondurile care se vor strange in urma acestui eveniment vor fi folosite de Asociatia „Copiii de Cristal” pentru continuarea terapiilor copiilor si adultilor cu TSA si alte nevoi speciale.

„Timpul a zburat cu o viteza ametitoare; nu stiu când au trecut 10 ani de la înfiintarea Asociațtiei Copiii de Cristal. A fost foarte greu, este în continuare foarte greu, dar determinarea de a merge mai departe vine din un zâmbet care înflorește firesc pe obrajii unui copil cu autism sever, din fiecare lacrima a unui parinte care trece prin ce am trecut eu acum multi ani, din bucuria si veselia tinerilor de la Centrul de Zi. Cateodata, ma gandesc, fara falsa modestie sau ipocrizie, ce s-ar fi intamplat daca acum 17 ani nu as fi decis sa ma dedic acestei cauze pentru copiii mei. Sunt 17 ani trecuți de la diagnosticarea băieților mei și, vazand rezultatele, ma bucur, asa cum ma bucur pentru toti copiii al caror destin a fost influențat de întâlnirea cu Asociatia Copiii de Cristal. Toate aceste destine schimbate va datoreaza multumiri si dumneavoastra, celor care ati fost si sunteti alaturi de noi, cu donații sau cu voluntariat. Fara voi, totul ar fi ramas vis. Astazi, Copiii de Cristal va cheama din nou alaturi de ei, sa depanam amintiri, dar si sa petrecem timp împreuna. Copiii si tinerii au   nevoie ca terapia lor sa continue, iar fondurile pe care speram sa le colectam cu prilejul evenimentului vor fi folosite în acest scop. Va multumim, dragi prieteni!”, a declarat Gabriela Plopeanu, presedintele Asociatiei „Copiii de Cristal”.

Biletele pot fi achizitionate de la sediul Asociatiei „Copiii de Cristal” (Str. Aurel Vlaicu, nr. 26 bis, etaj I, Brașov), iar pentru rezervari, adresati un email la contact@copiiidecristal.ro sau sunati la 0268.708.150. Pretul unui bilet este de 50 lei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *