Crama Histria vine la tine (daca esti din Brasov)

Transylvania Wine Fair are loc weekendul asta, din 11 pana-n 13 noiembrie, la Brasov Business Park.  Ce este acest eveniment? Pai, conform organizatorilor:

„Din nou, timp de o saptamana, Brasovul va fi “Capitala Vinului”, pregatindu-se numeroase surprize placute atat pentru expozanti cat si pentru vizitatorii targului.

La acest eveniment vor participa producatori, importatori si distribuitori de vinuri, bauturi alcoolice, cafea si ciocolata, produse culinare, accesorii pentru vinuri, ambalaje pentru bauturi, echipamente si tehnologii pentru industria bauturilor, reviste si blogguri de specialitate.

Cu ocazia acestui targ, vizitatorii vor putea afla noutatile de pe piata vinului, vor putea sa se delecteze cu cele mai bune vinuri de pe piata si, bineinteles, sa achizitioneze vinul preferat.”

TWF

De ce va scriu despre asta? Pentru ca la eveniment participa si #CramaHistria, partenerul meu principal din acest an, cei care transforma strugurii dobrogeni in vinuri foarte fitza. Asa ca, vineri-sambata-duminica, hai la standul lor pentru a gusta din gama Mirachi, ca sa vezi daca am avut dreptate cand le-am laudat. Cu siguranta ‘or sa-ti si placa, deci vei putea sa pleci si cu ele acasa.

Oamenii din spatele vinurilor sunt acolo, pregatiti sa-ti povesteasca totul despre ele. Iar daca alegi ziua de sambata, foarte probabil sa ne si intalnim pe acolo. Deci, see you there!

mirachi

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *