Cupa Mondiala de Sarituri cu Schiurile- Rasnov 2019

Weekendul acesta (de maine incepand) are loc la Rasnov o etapa din Cupa Mondiala de sarituri cu schiurile la feminin, la complexul din Valea Carbunarii. Etapa a 5-a din cele 12 programate se va desfasura pe trambulina cu punct de constructie (parca asa se zicea, din ce-mi amintesc din comentariile de la Eurosport, din tinerete) HS97.

Ski

Cupa Mondiala la sarituri cu schiurile- Rasnov 2019 (c)Ski Rasnov

Programul, conform organizatorilor, este urmatorul:

Vineri, 25 ianuarie, de la ora 12.00 va avea loc antrenamentul oficial, iar de la ora 14.00 se va desfășura prima runda de calificări.

Sâmbătă, 26 ianuarie, programul va începe de la ora 12.30 cu sariturile de proba. De la 13.30 va avea loc prima manșă a competitiei, urmată de mansa finala. Ziua se va încheia cu festivitatea de premiere.

Duminică, 27 ianuarie, programul competițional va începe de la 12.15 cu o runda de calificări. Mansa I va începe de la ora 13.30 si va fi urmată de mansa finala si festivitatea de premiere.

La eveniment vor participa 42 de sportive, din 13 tari, in lupta pentru punctele in clasamentul Cupei. Din partea Romaniei, vom avea doua reprezentante, Daniela Haralambie si Diana Trambitas. Daniela (care este cea mai titrata sportiva romana, reprezentanta noastra la Jocurile Olimpice din Coreea de Sud) a participat deja la toate etapele din Cupa Mondiala din acest sezon si ocupa in prezent locul 33 in clasamentul general.

Ski

Reprezentantele Romaniei la competitie (c)Ski Rasnov

Intrarea este gratuita, organizatorii punand la dispozitie si mijloace de transport in comun, din centrul Orasului pana la complexul sportiv. Asa ca, daca sunteti din zona sau aveti drum pe acolo, nu ratati un eveniment care pune Romania pe harta sportului mondial, unul dintre putinele de acest fel din tara noastra.

Asa ca, daca sunteti din zona sau aveti drum pe acolo, nu ratati un eveniment care pune Romania pe harta sportului mondial, unul dintre putinele de acest fel din tara noastra.

Mai multe detalii pe site-ul competitiei, sau pe pagina de facebook oficiala.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *