Cupa Nationala Downhill #1, in judetul Brasov

Mai rar se intampla sa avem doua evenimente „ciclistice” in acelasi weekend in zona noastra, insa acest sfarsit de saptamana se anunta „plin ochi” pentru Brasov.

Duminica, mergem la Bike Race, ne-am luat barca, totul pregatit. :D:D

Azi si maine avem ocazia sa ne delectam ca privitori (sau concurenti, pentru cine are sange si skill) cu prima etapa a nou infiintatei Cupe Nationale de Downhill, organizata de ADMR, sub egida Federatiei Romane de Ciclism. Este o premiera care duce spre normalitate si spre care ar trebui sa mearga si ramurile de Cross-Country, cu mai mult decat necesarele cupe de XCO si XCM. O cupa nationala inseamna legitimitate, cadru organizat si reglementat pentru sportivi, mediatizare sporita si concursuri mai atractive si mai usor de urmarit pentru spectatori/fanii sportului.

(c) ADMR- www.mtbcup.ro

(c) ADMR- www.mtbcup.ro

Laud deci initiativa celor de la ADMR, deschiderea de la nivelul federatiei si implicarea tuturor celor care se ocupa de aceasta cupa. Totul despre ea si despre evenimentele din cadrul ei gasiti pe site-ul www.mtbcup.ro.

Astazi se desfasoara antrenamentele, iar finala va avea loc maine, de la 14:30, la Cheile Gradistei Fundata. De abia astept sa vad live primul concurs de downhill, cu siguranta senzatiile vor fi diferite fata de cele obisnuite, oferite de redbull.tv, unde am vazut etapele de Cupa Mondiala. Deci, imi scot casca in fata celor implicati si va invit si pe voi sa vedeti din iarba de la marginea traseului, primul concurs din Cupa Nationala de Downhill. #cool stuff

Bafta tuturor participantilor!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *