Early preview: Night Riders XCO si XCO lacul Noua

Anul acesta am fost rasfatati, noi- cei din zona Brasovului, cu o mare de concursuri, maratoane, duatloane, triatloane si xco-uri. Chiar daca nu se mai tine etapa de Triada, Brasov XCM, care era foarte apreciata, prin efortul unor oameni inimosi, care iubesc sportul, chiar am avut de unde alege. Sau mai bine zis, am avut multe „arene” in care sa ne masuram fortele.

Va retin atentia cu inca doua evenimente care vor avea loc in Brasov, in aceasta toamna. Ambele aflate la prima editie, promit trasee faine si organizare de top. Indiferent daca sunteti „de sub Tampa”, sau din tara, nu ratati ocazia, mai aveti timp sa va inscrieti la cele doua concursuri, fiecare deosebit, in felul sau. Detalii mai jos.

Night Riders XCO, 17 septembrie, ora 19. 

night riders

(c) Night Riders XCO

De multe ori am mers pe bucata de traseu pe care vom concura pe 17 septembrie, chiar ma gandeam ca ar fi faina o cursa pe acolo. Desfasurarea ei la lasarea intunericului va face doar sa sporeasca dificultatea cursei si „bombardamentul” de senzatii care se vor napusti asupra concurentilor (my gosh, ce descriere, aplaud in mine, cu toti minerii 😀 😀 ). Concursul organizat de baietii de la Stejarii Seculari chiar se anunta jmecher.  Sper doar sa fie si destui concurenti, sa ne tina bateria la frontala si sa nu fie incidente. Nu de alta, dar o baie in Spurcata (paraul ce curge pe dupa ziduri) nu cred ca e prea placuta 😀 . Am mai concurat in intuneric la Calatorie spre centrul pamantului, in mina de sare de la Slanic si pot sa marturisesc ca a fost ceva deosebit, cu totul altfel fata de „day-time-racing”.

(c)- CCP2015

(c)- CCP2015- Din tinerete 😀

Inscrierile sunt inca deschise, aici. Ne vedem deci la lumina becurilor, sa ne masuram fortele.

Brasov XCO Lacul Noua, 1-2 octombrie

Al doilea eveniment pe care vreau sa vi-l prezint este XCO Noua, pe fiara de traseu XCO desenat de catre cei de la Elephant Bike Club. Fiara pentru ca diferenta de nivel pe tur va fi de +400hm !! :O . Pe langa asta, din ce am auzit, este un traseu foarte tehnic, cum trebe’ sa fie la un XCO. Evenimentul include un concurs special pentru copii, urmand ca duminica sa fie the main event, cel al adultilor.  Inscrierile se fac aici.

(c) Brasov XCO

(c) Brasov XCO

Merita incurajate aceste concursuri, dupa cum ziceam, chiar daca sunt la prima editie, oamenii din spatele lor sunt experimentati, au facut evenimente faine pana acum, asa ca, hai la curse, neamule.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *