Eu alerg la Brasov Heroes, tu?

Pe 12 iunie are loc a 3-a editie a Brasov Heroes, cursa cu obstacole organizata in scop caritabil, de Fundatia Comunitara Brasov. Voi alerga la traseul lung, 8 km cu obstacole, pentru a sustine proiectul propus de Copiii de Cristal, „Călărie terapeutică (Hipoterapie) pentru tinerii cu nevoi speciale”. Pentru a putea fi implementat este nevoie sa adunam cei 6882 lei propusi, asa ca am nevoie de ajutorul vostru. Astfel:

  • Daca vrei sa alergi, click aici si inscrie-te, alegand proiectul „Călărie terapeutică (Hipoterapie) pentru tinerii cu nevoi speciale”. In acest caz, 50% din taxa platita se duce catre proiect.
  • Daca nu vrei/poti sa alergi, poti sa donezi direct catre proiect, aici. La donatia directa, 85% din suma intra in contul proiectului „Călărie terapeutică (Hipoterapie) pentru tinerii cu nevoi speciale”. Mai mult, o companie dubleaza sumele donate, deci daca faci donatia astazi, contribui dublu. Cand faci donatia, selecteaza cu atentie proiectul, iar la alergator, ma poti alege pe mine, sau pe oricare coleg care alearga pentru proiectul Copiilor de Cristal.

oJaGoxCvQhRrj1458573741_mare

Pentru detalii despre proiect, click pe poza.

Multumesc anticipat pentru ajutor, fie ca donati, fie ca alergati, fie ca share dati. 

PS: Le multumesc din nou celor care au donat la editia de anul trecut, proiectul terapie prin arta este in desfasurare, puteti sa vedeti cum merge, aici.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *