HELP! Votati proiectul „Impreuna, pentru Viata”!

Am nevoie de ajutorul vostru, al tuturor. Prietenii de la Copiii de Cristal au inscris un proiect in programul de granturi al Raiffeisen Bank, cu scopul de a diversifica serviciile asociatiei prin crearea unui program complementar terapiilor specifice in domeniul autismului, program centrat pe dezvoltarea deprinderilor de viata independenta in vederea recuperarii si integrarii sociale a copiilor si tinerilor cu dizabilitati.

banner-site2-750x330

Descrierea detaliata a proiectului este aici, iar pentru a vota este necesara inregistrarea pe site, aici.

Va multumesc pentru ajutor si sustinere si apreciez orice share :).

„Am primit cu mare bucurie vestea ca proiectul nostru, „Impreuna, pentru Viata!”, inscris pe platforma Raiffeisen Comunitati, a trecut de prima etapa de selectie. Pentru a castiga competitia proiectelor si a primi finantare prin care vom pune in practica planul nostru trebuie sa adunam cat mai multe voturi pana la data de 11 septembrie 2015. Cu cat voturile sunt mai multe, cu atat cresc sansele ca persoanele cu nevoi speciale deservite de asociatia noastra sa beneficieze de un program complementar terapiilor specifice in domeniul autismului, program centrat pe dezvoltarea deprinderilor de viata independenta in vederea recuperarii si integrarii sociale.

Important de stiut! Vom castiga daca reusim sa convingem si membri juriului de importanta implementarii unui astfel de proiect în comunitatea noastra. De aceea, trebuie sa dovedim ca suntem uniti si ca dorim sa ne implicam în viata persoanelor cu nevoi speciale, pentru ca acestea trebuie ajutate toata viata!

Asadar, va rugam votati proiectul „Impreuna, pentru Viata!” al Asociatiei „Copiii de Cristal”, accesand ACEST LINK. Mai intai, trebuie sa va creati un cont cu user si parola si, apoi, sa apasati pe butonul „voteaza” din dreptul proiectului nostru. Atentie! Puteti vota o singura data un singur proiect!

”Votand din suflet, veti contribui la sporirea sanselor la autonomie personala a 35 de copii si tineri cu tulburari din spectrul autist, persoane care din cauza afectiunii de care sufera si a lipsei serviciilor adecvate nevoilor lor sunt, de regula, izolate, neavand oportunitati de integrare in comunitate si de socializare.”, a declarat Gabriela Plopeanu, Presedintele Asociatiei „Copiii de Cristal”.”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *