Impreuna pentru un vis- concert caritabil

3 fosti concurenti de la „Vocea Romaniei” isi unesc fortele in beneficiul copiilor si tinerilor cu autism din cadrul Asociatiei „Copiii de Cristal”: Lori Ciobotaru, Petra Acker si Ricardo Caria promit un spectacol de exceptie la Reduta, pe 10 decembrie!

concert-site-3-731x330.jpg

Spectacolul va fi completat cu momente artistice unice realizate de tineri muzicieni talentati ai Liceului de Muzica „Tudor Ciortea” si ai Palatului Copiilor din Brasov.

Toate fondurile care se vor strange in urma acestui eveniment vor fi donate Asociatiei „Copiii de Cristal” in vederea modernizarii instalatiei electrice si dotarii sediului cu surse de incalzire, intrucat copiii si tinerii cu autism viseaza ca in centrul de zi, unde fac terapie specializata, sa fie cald si bine.

Sediul din Str. Aurel Vlaicu nr. 26 bis este debransat si rece. Temperaturile din interior sunt acum apropiate celor de afara, ceea ce face foarte grea continuarea sedintelor de terapie cu cei peste 70 de beneficiari care sufera de diverse tulburari din spectrul autismului.

Impreuna, putem sa ajutam! Va invitam, asadar, la concertul caritabil „Impreuna, pentru un vis!”. Impreuna, putem transforma centrul de zi al Asociatiei „Copiii de Cristal” intr-un loc propice desfasurarii sedintelor de terapie specializata pentru persoanele cu nevoi speciale. Beneficiarii nostri au varste cuprinse intre 2 si 57 de ani.

„Iarna este anotimpul asteptat cu nerabdare de copii, nu doar pentru zapada dar si pentru darurile pe care poate le vor primi cu prilejul celor doua sarbatori crestine: Sfantul Nicolae si Nasterea Domnului. Beneficiarii nostri asteapta anul acesta de la Mos Nicolae si Mos Craciun un dar mai neobisnuit: caldura si lumina in centrul Asociatiei „Copiii de Cristal”. Nu mai este un secret pentru nimeni din Brasov ca marea majoritate a beneficiarilor asociatiei noastre provin din familii cu venituri modeste. De aceea e nevoie de ajutor din partea comunitatii, de data aceasta pentru a reface instalatia electrica si pentru incalzirea centrului de zi si a celui de terapie specializata de pe str. Aurel Vlaicu 26 bis. Aici este locul unde copiii si tinerii isi petrec multe ore la terapie sau socializare. Pentru multi dintre ei este poate singurul loc in care merg, cu exceptia propriei locuinte. Va asteptam cu drag la spectacol, sa petrecem impreuna o seara minunata in compania unor artisti inimosi, care au acceptat sa cante probono pentru copiii nostri.”, a declarat Gabriela Plopeanu, presedintele Asociatiei „Copiii de Cristal”.

Lori Ciobotaru impresioneaza prin voce, energie si naturalete. Desi este foarte tanara (24 de ani), palmaresul ei muzical este deosebit, castigand de-a lungul timpului mai multe premii la diverse festivaluri de muzica usoara, toate avand o contributie importanta in experienta sa muzicala si scenica. De anul trecut, Lori este artist Global Records, cu care a lansat doua piese compuse de Carla’s Dreams, cu care lucreaza de cand a inceput noul proiect solo. Prietena noastra, Lori, sustine cu toată inima visul Copiilor de Cristal si promite un concert pe gustul tuturor brasovenilor.

Petra Acker, artista cu origini sasesti din Brasov, canta de cand se stie in cele mai diverse ansambluri si formatii (Canzonetta, The Others, Tzuc&Petzi), colaborand cu muzicieni de renume din tara si strainatate (Joel Holmes, Elly Wright, Thomas Siffling Trio, Steven Reich, Jimmy Cserkesz, Raul Kusak), experimentand cele mai diverse stiluri, de la Clasic la Soul, Funk, Stoner-Rock, Electro, Gospel, muzica africana si multe altele. In timpul liber, preda copiilor cu varste cuprinse intre 5 si 15 ani arte, germana si muzica, fiind pasionata de aceste metode si pe plan terapeutic. Petra a raspuns prompt invitatiei noastre de a sustine acest concert caritabil, mai mult, ne-a ajutat cu un frumos afis de promovare. Suntem siguri ca stilul inconfundabil al Petrei va va cuceri iremediabil.

Ricardo Caria sau „inginerul care construieste poduri intre suflete“ nu se afla la primul sau eveniment caritabil. De 4 ani, de cand s-a dedicat trup si suflet pasiunii sale de o viaţa – muzica – a organizat numeroase evenimente. In toti acesti ani, alaturi de el s-au aflat peste 20.000 de oameni si de foarte multe ori, evenimentele sale au fost unele caritabile. Inclusiv asociatia noastra s-a bucurat de sustinerea lui in luna octombrie a.c. cand, odata cu Turneul National de Muzica Fado, Ricardo a donat o parte din incasarile biletelor pentru cauza Copiilor de Cristal. Muzician si anfitrion totodata, artistul portughez stabilit in oraşul Arad de peste 10 ani, va fi alaturi de noi la acest eveniment si ne va arata cum „muzica inimii are un alt ritm”.

Biletele poti fi cumparate din librariile St. O. Iosif (Str. Mureşenilor 14), George Cosbuc (Str. Republicii 29) si BookCity (Coresi Shopping Resport), precum si de la sediul Asociatiei „Copiii de Cristal” (Str. Aurel Vlaicu 26 bis). Pretul unui bilet este de 30 lei. Mai multe detalii găsiti pe site-ul nostru, www.copiiidecristal.ro.

Multumim partenerilor care ne sustin: Tex FM, Transilvania Expres, Mytex.ro, Zile & Nopti, 24 FUN, Newsbv, Mix 2 TV, Brasovul Tau, Radio Brasov, Super FM, RAT Braşov şi Reteaua CAN BV, precum si prietenilor nostri fara de care acest spectacol n-ar fi fost posibil: Centrul Cultural Reduta, Liceul de Muzica „Tudor Ciortea”, Palatul Copiilor Braşov, librariile BookCity, George Cosbuc, St. O. Iosif.

Pentru orice fel de intrebare, va stam la dispozitie la adresa de email: contact@copiiidecristal.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *