Kill em with Kindness- Spectacol caritabil

Si? A intrat spiritul Craciunului in voi? Daca a intrat (foarte bine!), am un eveniment pentru voi 😀 . Oricum, si daca nu a intrat (who the hell cares?), tot imi permit sa va recomand un spectacol caritabil de Craciun, in beneficiul Asociatiei Copiii de Cristal, pe care o stiti deja si despre care am mai scris (ultima data aici). Astfel, luni, pe 18 decembrie, ora 14:30, puteti merge sa vedeti momentele artistice pregatite de elevii Colegiului National Unirea, din Brasov.

24623422_1596272543788559_1011676414_o

Daca totusi ora nu este cea mai buna pentru voi- poate sunteti la serviciu sau la scoala, puteti achizitiona biletele- de la liceul Unirea sau de la intrare, in ziua spectacolului- pentru a le face cadou cuiva care poate ajunge si la spectacol. Un bilet costa 15 lei, iar toate fondurile stranse vor fi donate catre asociatie. 

Iata ce mi-au spus organizatorii: „Este un eveniment organizat de clasa a XII-a de la Colegiul Național Unirea, Brasov. Este in esenta un spectacol de Craciun in scop caritabil, presarat cu momente artistice din partea elevilor liceului: copii care vor canta, un moment de dans, poezie si o piesa de teatru.” 

Asa ca, do your magic si mergi la spectacol, ca sa mai pui o liniuta in coloana faptelor bune. Dupa cum zicea un barosan: nu conteaza ce dai, ci bucuria cu care dai (noteaza-ti asta 🙂 ). Daca ai nevoie de detalii suplimentare, sunt aici.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *