„M-am suit in dealul Clujului”- Dublu Preview

Imediat sparg usa spre Cluj, pentru un weekend prelungit de curse, cu multe premiere.

NapoCup XCO- UCI C2

Prima cursa UCI (Uniunea Ciclista Internationala) la care particip si primul XCO din acest sezon. Un traseu tehnic, de  4.4 km cu +193m diferenta, pe care il vom parcurge probabil de 5 ori. Pe langa provocarile de ordin tehnic, o sa fie dificil din cauza ritmului alert, flat out.  XCO-ul nu este proba mea preferata, pentru ca nu am un skill level asa ridicat, ritmul e putin cam prea mare, si nici nu am amintiri prea placute de la ultimul, Stejarii Seculari. Asa ca, obiectivul este sa fac toate turele si sa obtin o clasare decenta. O sa trag tare, dar nu o sa risc nimic, pentru ca este mai importanta competitia de duminica.

(c) Clujul Pedaleaza

(c) Clujul Pedaleaza

BT Faget UCI MTB Marathon Series powered by Vodafone & Banca Transilvania

Ioi, cata numele de lung. UCI MTB Marathon Series este echivalentul Cupei Mondiale de Cross-Country, fiind o suita de curse la care se acorda puncte intr-un clasament general, la finalul anului desemnandu-se un castigator. Nu este la fel de mediatizata ca  cea amintita mai sus, din cauza formatului diferit si a distantelor lungi pe care se desfasoara concursurile, dar parte din ea sunt concursuri foarte faine, includerea in aceasta serie reprezentand o garantie suplimentara pentru nivelul de satisfactie al participantilor.

(c) Clujul Pedaleaza

(c) Clujul Pedaleaza

67.57 de km cu +1833m, primul maraton adevarat la care pariticip anul acesta, alaturi de un numar record de participanti, peste 1200 inscrisi, in acest moment. Maratonul e proba mea preferata, cu cat mai greu cu atat mai bine :-S, asa ca aici voi da totul ca sa termin cat mai in fata.

(c) Clujul Pedaleaza

(c) Clujul Pedaleaza

Profilul arata ca un fierastrau, o sa fie distractiv, desi probabil ca pe la ultimii dinti o sa ma cam dispere urcarile si o sa fiu putin isteric, dar esa es :D.

Ar fi meritat un preview mai ca lumea aceste concursuri, dar cum m-am trezit tarziu si Crama Histriaimediat tre’ sa plec,  inchei si recuperez la review.

Multumesc Crama Histria si Vodafone Cycling Team pentru sprijin, sper sa fie un weekend reusit, alaturi de colegii de echipa, cu care facem deplasarea „in  corpore”.

 

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *