Maratonul International Brasov: 5K pentru Copiii de Cristal

Am participat ieri la Maratonul International Brasov, impreuna cu intreaga echipa a Copiiilor de Cristal si alaturi de o echipa mare de alergatori voluntari, cu care am fugit 5 km, in cursa populara. Nu a fost o cursa competitiva, a avut caracter caritabil, toate fondurile fiind donate care asociatie.

Inimoasa echipa care a alergat pentru Copiii de Cristal

Inimoasa echipa care a alergat pentru Copiii de Cristal (o parte din ea)

Evenimentul a fost foarte bine organizat si a avut o participare destul de mare, usor-usor prinde radacini si avant, punand Brasovul pe harta maratoanelor urbane, harta in care apare orice mare oras european care se respecta.

Pentru noi a fost un eveniment foarte distractiv, fiecare si-a incordat muschii si a terminat cursa, cu zambetul pe buze, dupa ce a parcurs distanta propusa alaturi de prietenii sai. Felicitari tuturor si un multumesc special tuturor prietenilor mei care au venit sa alerge pentru cauza caritabila a evenimentului.

Daca ai ratat cursa de ieri, nu  e panica, urmeaza Bike Race Brasov si Brasov Heroes, fie ca-ti place sa alergi sau sa te dai cu bicicleta, ai posibilitatea sa o faci in competitii, sprijinind totodata si cazurile sociale ale Asociatiei Copiii de Cristal.

Ne vedem la Bike Race!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *