O tabara cat o VIATA

Fundatia pentru Asistenta Sociala si Tineret Sacele desfasoara o campanie de strangere de fonduri pentru a 40 de beneficiari, tineri din Centrul Ziurel, fonduri care vor fi folosite pentru a-i trimite pe acestia in prima tabara din viata lor.

„Campania de strângere de fonduri este organizata pentru ca elevii de la Centrul “Ziurel” din Sacele, judetul Brasov, sa poata participa, pentru prima data, la o tabara de educatie prin aventura – Tabara Viara.  Perioada de desfasurare a campaniei este decembrie 2018 – iunie 2019, urmând ca  tabara sa aiba loc în luna iulie 2019, la final de an scolar.

„Tabara Viara este un program educational ce se desfasoara în doua locații din România: Straja, jud. Hunedoara si Tusnad jud. Harghita. În cadrul taberei se promoveaza valori precum: respectul, compasiunea, încrederea interpersonala, perseverenra, solidaritatea, curajul, toleranta, iar cu aceasta baza, orice tânar e mai pregatit sa dea piept cu viața.” (tabara-viata.ro)”

(c) Centrul Ziurel

(c) Centrul Ziurel

Eu am avut norocul sa particip la o tabara de genul acesta, cand eram a X-a, deci prin 2003, cand am fost o saptamana la Brusturet, pe Valea Dambovitei, in Piatra Craiului, alaturi de ICAS Brasov. Perioada definitorie pentru mine, cand am dobandit dragostea pentru munte, pentru voluntariat si multe alte beneficii si insusiri, pe care le-am folosit apoi in viata mea. Asa ca, a venit randul meu sa contribui la experiente similare pentru alti copii. Am donat deja si te incurajez si pe tine sa donezi, in pagina dedicata din Bursa Binelui, aici. 

(c) Centrul Ziurel

(c) Centrul Ziurel

Apoi, te invit sa te informezi asupra activitatilor Centrului Ziurel, cu un like paginii lor de facebook, aici.  Au adunat 1800 de lei din cei 50000 necesari, asa ca, e loc de mai bine.

Sharing is caring, asa ca, apasa butonul 🙂 .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *