Oferta de vacanta pentru februarie 2017

„Ce planuri ai pentru frigurosul februarie 2017? Bucura-te de soare, temperaturi de 30j de grade, liniste si pace.” Cam asa ar suna anuntul pentru ce stiu eu ce vacanta exotica, pe vreo’ plaja din Insulele Cipicao. Scopul postarii de fata nu este sa va propun un sejur romantic, ci sa va ofer o alternativa, la fel de placuta, dar nu in acelasi mod.

„Though as hell, sweet as sugar” e sloganul unui „sejur” de 3 zile prin Elvetia, in care nu (prea) o sa te bucuri de soare, ci de zapada, „apa in sosete”, noroi in dinti, frig de-crapa pietrele si altele similare 😀 . E vorba de fapt de prima cursa de ciclocross pe etape (dupa cum se lauda singuri), ajunsa la a doua editie, Tortour Ciclocross Winter, care va avea loc intre 10 si 12 februarie in vecinatatea orasului Zurich. 180 de km si 2500 m diferenta de nivel te asteapta in cele trei zile. Iti dai seama cate ore te vei bucura de ce-ti ofera iarna elvetiana? 😀

asa a fo' in 2016, la prima editie (c) http://tortour.com/

asa a fo’ in 2016, la prima editie (c) http://tortour.com/

Numarul de participanti este limitat la 200, iar daca te decizi, poti participa singur, in echipa de doi sau de patru. In functie de cat de sadic esti, cursa ti se poate parea mai mult sau putin atractiva, insa teaser-ul pe care l-au lansat (si care-i mai jos) cu siguranta iti va creste nivelul de entuziasm 😀 . Ia de vizioneaza-l, pregateste echipamentul de iarna si bicicleta de ciclocross, scoate din buzunar intre 390 si 650 de franci elvetieni (~600 de euro), depinde daca vrei doar inscrierea sau un pachet cu masa si cazare-all inclusive si asteapta inca 95 de zile pana sa te bucuri de cele vazute in filmulet.

E ca as putea sa ma fac agent de turism? 😀 😀

3 thoughts on “Oferta de vacanta pentru februarie 2017

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *