Pa, bah ….2015

„we humans like to surround ourselves with material possessions and convince ourselves that they’re necessary to our happy existence. But happiness can sometimes be masked in adversity, and it sometimes isn’t until we lose every comfort we have ever known that we truly appreciate the simple truth: that the best thing in life are never bought.

Pride, joy, calm, simplicity of existence, and our relationships with those around us, are the greatest wealth we ever own„. Asa zice Bear Grylls, in cartea „True grit”, in care descrie povestile unora dintre cei mai incercati oameni din istorie, care au supravietuit in situatii critice, pentru ca nu au renuntat.

<Wordpress mi-a dat ieri mail, sa-mi spuna ca daca as inghesui toti oamenii care mi-au deschis paginile blogului in trenuri din New York, as umple 4 astfel de garnituri, pana la refuz>

Discutam cu o colega,  in aprilie, inainte sa „lansez la apa” blogul de fata, o intrebam daca are rost sa-l public, oare o sa intre lumea sa-mi citeasca balivernele, scrise fara pic de „educatie si stiinta literara”? Mi-a raspuns (intr-un mod mult mai politicos) ca n-ar trebui sa ma intereseze, ca scriu si imi fac blog pentru mine, nu pentru ceilalti.

Asa am plecat la drum. Sunt placut surprins de numarul vostru, apreciez fiecare vizita pe care ati facut-o pe aceste file, si ca mi-ati vizualizat paginile de multe mii de ori. Va multumesc tututor si va mai astept.

Le multumesc si tuturor celor care mi-au fost alaturi anu’ asta, cu bitza, pe zapada, pe noroi, prin mina, care au dat o tura cu mine, cu care-am impartit drumul pana la concursuri si inapoi, care m-or suportat si/sau asteptat sa vin acasa, care m-or motivat sa nu ma las…adica cei care mi-or fost prieteni.

Le multumesc si oamenilor din spatele brandurilor care mi-au dat incredere si m-au bagat in seama la inceput de an, cei de la Viticola SA, ProAlpin si Copiii de Cristal. A fost un act de curaj sa acceptati sa fiti alaturi de mine pe acest drum si sper ca a fost fain si pentru voi.

Acestea fiind spuse, nu listez new year’s resolutions, nu o sa sarbatoresc cumva „noaptea dintre ani”, sper doar ca 2016 sa fie cel putin la fel de bun ca 2015, pe absolut toate planurile. Sper sa am in continuare satisfactii sufletesti, sa devin si „mai bogat” in ce zice nenea Bear: „Pride, joy, calm, simplicity of existence, and our relationships with those around us”

Ceea ce va doresc si voua.

11921764_643200382498839_3766812375299128457_o

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *