Preview Bike Race 2016: let it rain

Duminica, in ziua alegerilor, voi participa la cursa mea de casa, Bike Race 2016. Concursul se desfasoara pe traseele pe care merg aproape la fiecare tura, exista deci premisele unei evolutii decente.  In 2015, desi cu ceva probleme inainte de start, am reusit sa merg foarte bine, l-am numit cel mai bun concurs de pana atunci.

(c) Bike Race

(c) Bike Race

Din pacate, desi aseara traseul se prezenta intr-o forma foarte buna, ploaia torentiala din acest moment cu siguranta nu va ajuta, si nici prognoza nu ne da prea mari sperante. Cel mai probabil ne vom murdari putin, respectiv vom dansa pe niste zone noroioase. De apreciat ca organizatorul a fost atent la feedback-ul concurentilor de anul trecut si acum avem start separat pentru maraton si semimaraton, pentru a decongestiona putin zona Valea cu apa-Tampa, ceea ce ne va permite sa ne distram in liniste pe radacinile destul de tricky de pe coborarea spre Mount Tampa.

Abordez concursul fara presiune, sau asa mi-as dori, pentru ca tare mi-a placut atmosfera de la maraton, cand m-am bucurat de efort si de competitie fara sa ma stresez pentru rezultat sau evolutie. Asa ca, vreau sa fac la fel si duminica, sa trag tare fara sa ma gandesc la ceva anume de livrat. Chiar si asa, imi propun oricum sa-mi imbunatatesc semnificativ timpul de anul trecut, chiar daca traseul va mai fi mai greu din cauza vremii, ar trebui totusi sa ma duc spre doua ore, 2:15 maxim, vs 2:48 in 2015.

la finish, in 2015

la finish, in 2015

De mentionat este si latura caritabila a cursei, fiecare participant putand dona 10 lei din taxa catre o asociatie, asa ca, daca nu v-ati inscris deja, puteti sa alegeti sa ii dati catre Copiii de Cristal.Crama Histria

Ne vedem deci la start, de la ora 10, in Piata Unirii, pentru o cursa rapida si faina,  la care particip cu sprijinul Cramei Histria.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *