Preview Brasov Heroes: Run Forest, Run!

Desi nu mi-s alergator de fel, pentru o cauza nobila merita sa schimb papucii cu SPD pe „adidasii” de alergare. O voi face maine, la Brasov Heroes, impreuna cu vreo 300 de insi, fiecare alergand pentru o cauza caritabila din cele propuse de organizatori.

Heroes

Dupa cum ziceam, voi alerga pentru proiectul inscris de Copiii de Cristal: Calarie terapeutica (Hipoterapie) pentru tinerii cu nevoi speciale, care-si propune sa foloseasca animalele- in speta, caii- in terapia tinerilor cu autism si alte tulburari asociate.  Obiectivul financiar  este 6882 lei, din care s-au strans momentan 4265 lei. Deci mai avem cam o treime din suma propusa. Asa ca, pune mana si fa o fapta buna, si doneaza, pentru a contribui la reusita proiectului. El este descris pe larg, aici.

Pe langa latura caritabila, cea mai importanta, fiind si o cursa cronometrata, mi se va activa cu siguranta spiritul competitiv si voi incerca sa fug cat mai repede. Cursa va avea 8 km, cu obstacole. Mi-era teama sa nu fie cu inaltimi mari, iar din descrierea de pe site-ul organizatorilor, se pare ca sunt ok, maxim 2m, nu o sa fiu afectat de frica-mi de inaltimi :D:D. Asa ca, force to the front si Run, Forest, RUUUNNNNNNNNNNNN.

Ne vedem maine, pe malul lacului din Noua?obstacole

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *