Preview: Brasov Marathon…. in Iadu’ Alb

Mda…… cred ca stiti bucatica aia de stand up a lui Bordea, cu iadu’ alb, nu? Asta:

poza e din ianuarie, dar sigur e la fel si acum :)))

poza e din ianuarie, dar sigur e la fel si acum :)))

Ei bine, cei care sunteti din Brasov, respectiv cei care va uitati dupa coduri galbene sau mai isterice/colorate, ati avut ocazia sa vedeti azi (si dupa cum zice prognoza, inclusiv pana duminica) iarna reloaded 🙂 . Numai bine ca sambata o sa particip la al doilea semi din viata-mi, intr-un decor total diferit fata de primul. Uitati numa’:

(C) Silviu Balan- Brasov Marathon

la marcarea traseului 😀 (C) Silviu Balan- Brasov Marathon

Iar poza de mai sus a fost postata de organizatori pe la pranz, de atunci a mai nins vreo 6 ore 😀 . Ma rog, eu ma bucur ca nu o sa mai mor pe coborarea aia de pe forestier, desi…e posibil sa fiu ca elefantul in dulapul de cristal (sau cum e expresia populara) si sa imi rup mufa alunecand pe zapada apoasa care s-a asternut.

Traseul este mai dificil ca la Semi Intersport, pentru ca nu mai avem urcarea pe forestierul lung pana-n Poiana, aici ne batem parte-n parte cu Tampa, bine, cu zapada de pe Tampa. Diferenta de nivel e mai mare, pentru ca pe langa partea de inceput care-i diferita, pe la km 15 vine urcarea pe treptele lui Gabony, care-ti da un pumn in plex, direct te lasa fara aer. Spre norocul meu, am urcat pe acolo de doua ori, iarna asta, pe zapada, deci stiu prea bine cum e 😀 . Ma ia groaza cand ma gandesc ca o sa ajung aici dupa 15 km de inot prin zapada :O .

(C) Brasov Marathon

(C) Brasov Marathon

Din ce m-am uitat pe timpii de anul trecut, liderii fac vreo 30j de minute in plus fata de Semi Intersport, asa ca eu ma astept sa fac vreo 3 ore fata de 2:16 (in conditii normale). In conditiile de iadu’ alb, nu ma gandesc la timp, doar sa ajung la final, cu bine si onorabil.

N-am idei de-a nu ma duce, ca nu e cazul. Cumva e razbunarea pentru ca nu m-am dus Crama Histriala WinterTri, de la Cheile Gradistei, care a fost pe 18 ianuarie, anul curent. Cu siguranta o sa fie greu, dar si foarte distractiv. Mai merg si in grup cu mai multi colegi, cu care voi savura gulasul promis la final 🙂 . Asa ca, ne vedem in zapada minunata din muntii patriei, si in cel mai rau caz, dupa…. pot sa fac un vin fiert, de la prietenii de la Crama Histria 😀 , ca sa-mi revin din hipotermie 😀 😀 .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *