Preview: CAMPINA OPEN MTB – RACE FOR AUTISM, Campina, PH

Sambata voi participa la Campina Open MTB-Race for Autism, un concurs ce se va desfasura pe dealurile din jurul localitatii prahovene. Un concurs de viteza, 37 de kilometri cu +1050m diferenta de nivel (doua ture pe traseul scurt). De viteza….la deal :D, avand in vedere diferenta de nivel concentrata intr-un parcurs asa de scurt. Fine by me, imi place la deal si sper ca o sa ma descurc bine, per total.

Campina_mtb

Pare a fi foarte similar cu MarVin, din aceeasi zona. Mai exact, drumuri de livada/padure, cu incursiuni pe poteci si cu portiuni mai tehnice, care sa alunge monotonia.

Adversarii…clasici pentru acest tip de concurs:

  • Aglomeratia: se anunta cel putin 400 de participanti, desi organizatorul va da startul in grupe diferite, pana la urma, avem acelasi traseu, deci ma astept sa fie multa lume. Este important startul, dar din ce am citit in descrierea pusa la dispozitie de organizator, pana la km 7 se merge pe drum larg, fiind zone in care depasirile sunt posibile.
  • Caldura: Am simtit cu totii in ultimele zile intoarcerea verii, cu tente caniculare. Sambata se anunta 30 de grade, deci o sa fie un factor de luat in seama. Totusi, conditiile vitrege ma avantajeaza, asa ca, e necesara putina atentie si pot folosi caldura in avantajul meu.
  • Diferenta de nivel: pe care o s-o resimtim din plin, mai ales pe caldura anuntata.

Folosesc acest concurs ca ultima etapa in pregatirea provocarii din 12 septembrie, Campionatele Nationale de la Pucioasa. Asa ca imi doresc sa am un ritm bun pana la final, sa am un parcurs fara probleme si sa inchei intr-un timp cat mai apropiat de 3 ore (obiectiv destul de ambitios, daca ma uit la rezultatele de anul trecut), totusi, ar fi o medie de 12 km/h, pe care am realizat-o la Geiger, pe un concurs mai lung, mai tehnic si cu o diferenta mai mare de nivel.

We shall live& we shall see. logo_16_ok

Multumesc partenerilor mei, care m-au sustinut tot anul: Viticola SA, ProAlpin si
Asociatia Copiii de Cristal
 si ne vedem la Campina :).

In incheiere, salut si apreciez initiativa organizatorilor, concursul este organizat (si) in scopuri caritabile, pentru ca sumele rezultate din taxele de participare vor fi utilizate pentru proiecte in beneficiul copiilor cu autism, derulate de Fundatia Romanian Angel Appeal (RAA).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *