Preview: Duatlon Tara Barsei 2015, Rasnov

La Duatlonul Tara Barsei 2014 a inceput totul, primul concurs la care m-am inscris si cel care mi-a cultivat microbul. Mi-a placut spiritul de competitie, care, impreuna cu fair-play-ul concurentilor si atmosfera de la locul faptei, mi-au oferit o experienta foarte placuta, pe care o retraiesc cu bucurie la toate concursurile la care (am) particip(at).

Top

Observati ca eram echipat regulamentar, cu ochi de pisica&co 😀

Asa ca, era clar ca trebuie sa fie un punct pe harta competitiilor de anul acesta. Voi participa la proba lunga: 24.5 Km cu +810m diferenta de nivel, dupa care voi preda stafeta colegului alergator, care va avea la randul lui de parcurs 11 Km cu +490m diferenta. Nu ne gandim la general, fiecare va da ce are mai bun pe proba lui, urmand sa vedem cum ne clasam intre stafetele de avansati.

DTB2015

Pentru ca era primul concurs ever, anul trecut am facut cateva greseli de incepator 🙂 : am plecat de la coada si a trebuit sa stau intr-un blocaj pe prima urcare, m-am oprit sa ma inchei la siret- de vreo doua ori (LOL), nu stiam care-i treaba cu stanga-dreapta pe care o strigau cei de pe tura lunga, pe coborare nu prea aveam idee legat de ce-i de facut, asa ca am abordat traseul foarte soft si am incheiat cu penultimul timp: 17 km in 1:54 ore.

Bineinteles ca s-au schimbat multe de anul trecut, asa ca obiectivul pe care mi-l propun este un timp sub doua ore, in prima jumatate a clasamentului. Din nou am si un obiectiv secret: sa termin in 1:45- un timp extrem de ambitios, in conditiile in care anul trecut, stafeta de la Ideal Geiger Team (echipa de referinta in mtb-ul romanesc) a terminat in 1:24. Distanta nu e mare: 24.5 Km, insa sunt doua urcari destul de grave pe care trebuie mergi maxim- fara sa te prajesti, plus ca trebuie sa eviti aglomeratia de dupa start.

Sigur o sa fie un concurs fara incidente, locurile pe unde am copilarit vor fi blande cu mine :)). Multumesc partenerilor: Viticola SA, ProAlpin si Asociatiei Copiii de Cristal si… ne vedem la start!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *