Preview: Duatlon Tara Barsei- Bring it on!

Razbunarea e arma prostului cica, n-are nimic, imi asum. Astfel, cea mai mare razbunare pentru 2015 ar trebui sa vina duminica, la Duatlonul Tara Barsei, din natalul Rasnov (cea mai mica a fost deja, la Stejarii Seculari).

10929122_10152926268373085_8615944318472518369_o

reumatism? ce-i aia?

Anul trecut m-am luptat timp de 3 ore cu 24 de km, am reusit deci viteza minune de 8 km/h, cu niste conditii de apocalipsa noroioasa, ploaie non-stop si lut alunecos- cat cuprinde. Raul si ramul clar nu au fost alaturi de mine, m-au facut sa cad de multe ori, sa am un duatlon incastrat in proba de bicicleta. Am facut, impreuna cu colegul meu, un triatlon, doua alergari plus bicicleta :D. Experienta in sine a fost intensa si faina (bine, mai putin pentru Nae, care a imbatranit asteptandu-ma) si m-a pregatit foarte bine pentru urmatoarele intalniri noroioase, cum a fost cea de la Sugas Race, unde am mers mult mai bine si mai rapid, desi conditiile au fost chiar mai dificile.

(c) duatlontarabarsei.ro

(c) duatlontarabarsei.ro

Daca este sa respectam tiparul, anul asta vom termina pe antepenultimul loc, dupa ce inCrama Histria 2014 am terminat pe ultimul si in 2015 pe penultimul :D:D:D. Stati aproape! in ~10 ani vom castiga :))))). Acum serios, imi doresc sa termin un pic sub doua ore. Vremea tine cu noi, o sa fie super cald, pe un traseu cu multa urcare, inghesuita in putini kilometri, ceea ce teoretic ma avantajeaza. Zaskar-ul e pregatit, sper sa nu mai am probleme si sa ajung cu bine la final, cu sprijinul Crama Histria. 

Ne vedem la Rasnov!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *