Preview: Geiger MTB Challenge, dupa o saptamana nebuna.

Sambata, dupa coborarea din Postavaru, am facut si o oprire neplanificata, intr-o tufa de mure, dupa o franare destul de violenta, cu partea stanga a corpului, pe poteca de la Iepure :). Asa ca, duminica si luni am stat linistit, cu somn pe spate si pe dreapta.

Marti, desi eram pregatit sa infrunt ploaia pentru o tura, m-a lovit o toxiinfectie alimentara sau ceva virus stomacal, cu stari de voma si febra, care m-au tinut departe de bicicleta si m-au facut sa ma gandesc serios la participarea de duminica. Am ratat si o tura foarte smechera in Piatra Craiului, din acest motiv.

Ieri, pentru ca am inceput sa ma simt cat de cat mai bine, zic sa intru totusi pe site-ul organizatorului sa fac plata si voi vedea eu daca merg sau ba. Cand ma uit, soc si groaza: „ÎNSCRIERILE S-AU ÎNCHEIAT! VĂ RUGĂM SĂ NU MAI FACEȚI PLĂȚI ÎNTRUCÂT ACESTEA NU VOR MAI FI LUATE ÎN CONSIDERARE!!”. PFTTTTTTTTTTTTTTT. Tocmai am ratat unul dintre cele mai faine concursuri de anul acesta, pregatirea ideala pentru Campionatele Nationale din 12 septembrie.

Resemnat fiind, am si dat join la Maratonul Transilvaniei, un concurs de 44 de Km cu +600m, de la Dragus.

Totusi, o raza de speranta azi dimineata, cand am aflat ca un coleg nu poate participa si ca as putea sa-i iau locul. Asa se face ca la momentul la care scriu acest post, nu am locul confirmat, am inca probleme la frane (pe care sper sa le rezolv azi) si inca ma mai doar putin capul, chiar, ar trebui sa iau ceva pastila.  DAR, pentru ca „Good things happen to good people”, sper ca organizatorul sa raspunda pozitiv la solicitarea mea si sa ma aliniez la start, duminica, la ora 10, in Sibiu, la cel mai dificil concurs la care-am participat pana acum, cu ai sai 50 de km si +1350m diferenta de nivel.Geiger

Avand in vedere dificultatea traseului si toate probleme de care m-am plans mai sus, imi doresc sa termin cu bine, intr-un timp mai mult decat decent, de 3 ore si jumatate.

profile-altidutine-Geiger-2014-tura-scurta-1024x362

Multumesc Viticola SA, ProAlpin si Copiii de Cristal pentru sustinere si fiti pe faza pentru poveste, se anunta a fi un concurs cum nu am mai avut pana acum :).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *