Preview: Lacul Noua XCO: DNS

Din pacate, aceasta postare are rol si de preview si de review. Asta pentru ca in dreptul concursului Lacul Noua XCO voi bifa un mare DNS: did not start. M-a chinuit o infectie virala in ultimele doua saptamani, ceea ce m-a obligat sa stau si departe de bicicleta, ba chiar sa folosesc mijloace de transport ale Ministerului Sanatatii.  Not cool at all…

Si pentru ca n-am niciun pic de forma, in contextul in care n-am mai dat o pedala din clasa a 4-a, dar mai ales pentru ca inca nu mi-a trecut complet, ca sa nu mai zic ca am slabit (inca) 4 kile in 3 zile si ca-mi sta echipamentul #CramaHistria ca pe gard :D, aleg sa nu fortez nota si sa nu ma prezint la startul XCO-ului dificil din Noua. Cursa de 3-4 ture x 6.8 km cu +400 de m nu era chiar ce a prescris doctorul.

(c) Noua XCO

(c) Noua XCO

Urez succes organizatorilor, mai ales pentru ca-i prima editie, dar si tuturor participantilor. Mie nu-mi ramane de facut altceva decat sa-mi pun sistemul imunitar pe picioare si sa ma pregatesc cat mai bine pentru Sugas Race, care va avea loc de azi in doua saptamani, ultima zvacnire a sezonului 2016.

Din vremuri mai bune, la Poiana Brasov XC Race(c) Brasov Cycling Team

Din vremuri mai bune, la Poiana Brasov XC Race(c) Brasov Cycling Team

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *