Preview: Lupii Dacilor- Trofeul Muscelului

Maine mergem din nou la lupta, de aceasta data, trecem muntii, la Campulung Muscel. Un maraton din calendarul Riders Club, la care particip pentru prima data. Din pacate, nu sunt chiar la 100%, ma „tzatzaie” o raceala, tusesc de zici ca am ebola si mai nou, am facut si febra 🙁 🙁 .Fix ce nu trebuia, dar n-am ce-i face, dam inainte.

 

(c) Ridersclub.ro

(c) Ridersclub.ro

Traseul are 60 de km cu +1500m, similar cu cel de la Cluj si se pare ca va fi foarte fain, din ce-am auzit si vazut. Include o urcare catre Ciocanu si o coborare spectaculoasa- vezi videoclipul de mai jos.

Astfel, obiectivul este sa merg bine, ignorand raceala, sa am un ritm bun si sa termin undeva Crama Histriain zona a 4 ore, deci cu o medie de 15 km/h.  Nu ma mai gandesc la pozitii in clasament sau la podiumuri, ca sa nu pun presiune suplimentara pe mine, ca nu ma ajuta, dupa cum s-a vazut la Zarnesti. Aleg sa ma bat cu mine insumi si sa ies invingator 😀 si apoi sa ma uit in clasament, sa vad unde am terminat. Multumesc Crama Histria pentru sprijin si see you in Campulung.

 

2 thoughts on “Preview: Lupii Dacilor- Trofeul Muscelului

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *