Preview: MTB Stejarii Seculari UCI C2

Dupa aproape o luna de pauza, iata-ma din nou in concurs, sambata, la Stejarii Seculari. Competitia care are loc in Cristian, aproape de casa, este numarul 2 pe „hit list 2016”, locuri unde caut o razbunare dupa 2015 (pe primul e Duatlonul de la Rasnov). Anul trecut am reusit sa termin dupa ce m-am chinuit grav, intr-un moment in care urma sa descopar ca nu eram pregatit de concurs, din cauza circumstantelor.  Lipsa somnului si a antrenamentului aproape de eveniment au muscat din mine cu sete.

(c) www.mtbstejariiseculari.ro

(c) www.mtbstejariiseculari.ro

Concursul e de tip XCO si chiar daca am zis ca nu mai particip la ele, mai ales dupa experienta de la Cluj, nu am putut sa ma abtin, in parte pentru ca traseul e chiar fain, desi are doar 5 km x 4 ture, te sparge cu cele doua urcari mari- ziduri, cum le-am numit anul trecut,” in alta parte” din dorinta de razbunare si mai ales pentru ca este organizat de niste oameni faini de la Asociatia Cristian Eco Sport, care-si dau interesul in fiecare an, sa faca unul dintre cele mai bine organizate concursuri din Brasov. Un mare pas inainte anul acesta, cand au reusit sa inscrie concursul in calendarul international, fiind deschis profesionistilor care urmaresc punctele UCI. Asa ca stejarii au ocazia sa vada spectacol cum n-au mai vazut in existenta lor seculara :).

2015@Stejari

2015@Stejarii

Crama Histria

Daca nu v-ati inscris inca, mai e timp pana sambata, cand ne vom vedea la start, la ora 10:30. Obiectivul e clasic, sa merg bine si sa termin toate turele, sper sa si reusesc, nu ca la Cluj :D. Merci Crama Histria pentru sustinerea din acest an si haidetz la Cristian (na, ca am facut si rima).

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *