Preview: Poiana Brasov XC Race

No pressure, just ride that damn bike.

Poiana Brasov XC Race, un concurs nou, aflat la prima editie, se desfasoara in „spatele casei”, cum ar veni. Organizat cu scopul de a promova statiunea, preia o parte din traseele de la BikeRace, integrate in circuitul de ~6.7 km cu 200m-ish de diferenta de nivel, care va fi parcurs de mai multe ori, 5 in cazul meu si al celorlalti de la tura lunga. L-am testat joi, are destul de multa urcare, dar nu este foarte tehnic, in afara de vreo doua scari si niste radacini. Asa si-a dorit organizatorul, pentru a incuraja participarea, dar asta nu inseamna ca nu e un traseu fain. Parcurs in ritm de concurs, cu siguranta ne va pune la incercare.

(c) poianabrasovxcrace.ro

(c) poianabrasovxcrace.ro

Imi pare rau ca nu am reusit sa ajung la ultimele doua etape din Triada, pe care toata lumea le-a laudat, inclusiv din poze si filmulete,  arata a „ce trebe”.  Dar no, la anu’, oricum, cel mai probabil nu ma incadram oricum in timpul limita de la tura lunga, unde a fost rupere. E bine ca genunchiul mi-a trecut, chiar daca-l mai simt un pic atunci cand indoi piciorul la maxim. Ce-i ok e ca la pedalare nu am treaba, deci nu ma tine pe bara.

Dupa ultimele experiente, nu mai vreau nimica, decat sa ma dau cat mai bine pot si sa nu am probleme. Asta se traduce prin a face toate cele 5 ture. Ca la orice XCO, participantii nu se inghesuie in mod special, se pare ca vom fi vreo 50, asa ca vom avea doar categoria open masculin, la tura lunga.Crama Histria

Usor-usor, ne apropiem de finalul sezonului, pe care l-am parcurscu sprijinul Cramei Histria, un sezon mai greu decat ma asteptam, cu bune si cu rele, din care-am invatat o gramada de chestii… om vedea ce ne mai rezerva, la ultimele 4 concursuri. Pana atunci, maine….. capu’ jos si oichii’ in fata, fara evenimente neplacute. Ne vedem la start!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *