Preview: Spring Race 2016- Poiana, CT

Ar fi trebuit sa postez acest preview maine, dar nu mai am rabdare. Dupa 6 luni fara o zi, iau din nou startul intr-un concurs. Desi am iesit constant cu bicicleta, sentimentul e foarte diferit, senzatia de anticipare a startului si descatusarea cand ajunge numaratoarea inversa de la 3,2,1 la Start creeaza o stare foarte speciala, ca sa nu zic unica.

Incepem mai soft, de fapt, nu, mai aprig, cu un sprint de 24 de  km, in briza marii, langa Constanta.  Un concurs nou, intr-o locatie noua pentru mine, fara dificultati tehnice, de abordat in viteza maxima, un fel de 4 pedale, un pic mai lung.  Cheia va fi sa plec in fata si sa ma tin de plutonul fruntas, pentru ca daca pierd trenul, nu o sa fie usor deloc sa revin in zona primului grup. Daca voi reusi sa evit aglomeratia, imi mai trebuie picioare puternice si plamani de mare capacitate, sa pot sa merg flat out cele 40-50 de minute in care sper sa termin.
Spring Race

Cu acest prilej, am ocazia sa vizitez si podgoriile Crama Histria, partenerul principal din acest an, trebuie sa am grija doar sa nu gust prea mult din licoarea bahica, inainte de concurs :D.

N-o sa fie usor, mai ales din cauza distantei pana la locul faptei, ma asteapta o deplasare de 800+ km dus-intors, dar sunt pregatit sa vad cum se comporta GT-ul in concurs, aka sa rup norma. Se filmeaza deci episodul #1 din 17, sper sa fie un serial de succes. Stay tuned pentru premiera, in principiu, pe luni.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *