Preview: Spring Race 2017

Iata ca a venit si primul concurs de mtb din 2017, deja traditionalul Spring Race, la a treia editie (cred), cu siguranta a doua la care particip. Este un bun inceput de sezon, poate un pic cam intens, dupa cum am aflat anul trecut, chiar si asa, imi permite sa vad cat de tare m-au incetinit kilogramele de peste iarna 😀 .

(c) Spring Race CCT

(c) Spring Race CCT

Traseul are 24 de kilometri, cu o diferenta de nivel neglijabila, de +90hm, pe drumuri de pamant/piatra, prin campurile dobrogene. Practic, un sprint constant, un fel de cursa de sosea, in care este foarte important sa nu pierzi grupul fruntas, pentru ca daca o faci, te-ai dus si nu te mai intorci.

Start Spring Race 2016 (c) Lili Screciu

Start Spring Race 2016 (c) Lili Screciu

Concursul este sprijit de prietenii mei de la Crama Histria, desfasurandu-se foarte aproape de viile de care au grija, asa ca din nou ma voi bucura de team manager/pit crew/ groupies 😀 , la fel ca anul trecut, asa ca, ma voi distra cu siguranta.

Obiectivul este foarte clar, vreau sa-mi imbunatatesc timpul de anul trecut, 48:17, oricum foarte ambitios, daca tin seama de diferenta de forma vs primavara 2016. Daca voi reusi sa imi imbunatatesc si clasarea obtinuta (13 la general si 6 la categorie), cu atat mai bine.  Vremea se anunta foarte buna, ieri a fost decenta, nu cu ninsoare ca la noi, asa ca, ne asteapta un traseu uscat si numa’ bun de rulat 3 bari in cauciucuri 😀 .

(c) Lili Screciu

(c) Lili Screciu

Asa ca, uish mi lac si tineti aproape pentru review-ul unei curse foarte foarte rapide si disputate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *