Preview: Sugas Race, Sugas Bai, CV

Iata-ma ajuns la ultimul concurs lung de anul acesta, pe un drum inceput in luna februarie, care se va incheia in noiembrie, cand voi participa la Brebina CX, un concurs amuzant de ciclocross, o baie in noroi la 0 grade celsius. A fost un an cu detoate, cu o evolutie semnificativa dpdv sportiv, cu momente foarte grele, cu locuri faine, pline de oameni faini, cu o crestere calitativa a concursurilor la care-am participat, lucruri care ma fac sa ma uit cu speranta spre 2016, care sper sa fie cel putin la fel de bun. Oricum, despre povestile de anul asta vom avea timp sa ne ocupam in iarna, la gura centralei termice 😀 , cand afara vor fi -25 de grade.

sugas

Pana atunci, maine am ocazia sa ma obisnuiesc cu frigul, la vecinii din Covasna. Sugas Race, traseul lung, ne va provoca sa ne batem cu temperaturile scazute (se anunta 2-4 grade la ora competitiei) si cu ploaia/lapovita. Traseul are 61 de km cu ~+1700m, desi initial se anuntasera 66 cu +2300m, dar pare-se ca depinde de softul folosit pentru a carta zona. Anyway, o sa fie lung si greu…si frig.

Nu sunt genul care sa ma dau la o parte din fata unei provocari, asa ca…sunt pregatit sa fac o baie in noroi ca la Duatlonul Tara Barsei de la Rasnov, respectiv sa-mi fie oleac frigut, ca anul trecut la Brebina CX de la Zarnesti.  Oricum, imi rezerv dreptul sa ma plang apoi, ca un big cry baby care sunt.

Voi aborda concursul un pic diferit, nu ma mai gandesc sa scot nu stiu ce timp si sa ma stresez cu asta, dau maxim si vedem ce iese. Important e sa termin cu bine si sa nu fac hipotermie printre brazi, sa ma caute un Saint Bernanrd cu niste palinca in bidonasul de la zgarda :))).logo_16_ok

Le multumesc inca o data partenerilor mei de anul acesta: Viticola SA, ProAlpin si Copiii de Cristal si in incheiere, va las cu raspunsul organizatorilor la diversele intrebari legate de vreme si conditiile de la ora startului :D:D :

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *