Preview: Topoloveni Summer Tour 2015, Topoloveni (AG)

Pentru ca am reparat ce-am stricat la Duatlonul de la Rasnov, maine facem deplasarea in Arges, la Topoloveni Summer Tour, un concurs organizat de un nume greu al ciclismului romanesc: Razvan Juganaru (multiplu campion national).

Recunosc ca am avut ceva dubii daca sa ma inscriu sau nu, pentru ca evenimentul este inclus in calendarul Riders Club, cei care au fost organizatori la concursul de la Predeal, de anul trecut, care a fost super fail organizat, ceva oribil. Totusi, sper ca Riders Club sa fi contribuit doar cu numele, merg pe incredere si sper ca o sa fie ok.

11393270_10205758324771298_4867860458810643550_n

Traseul: ceva forestier, poteci si drumuri prin padure, 40 de KM cu o diferenta de nivel destul de mica: +460 de metri. Practic, e un traseu similar-ish cu cel de la Maratonul Vinului, la care am participat de curand. Nu cred ca o sa fie foarte tehnic, ci mai degraba de viteza si anduranta. In schimb, o sa fie la fel de aglomerat, cu peste 600 de concurenti la traseul lung. Topoloveni2015 Asa ca, punctele cheie ale acestei competitii vor fi:

evitarea aglomeratiei: ideal sa te pozitionezi cat mai in fata si sa incerci sa ramai alaturi de grupul fruntas.

dozarea efortului: pentru ca o sa fie destul de plat traseul, se va trage tare si risti sa ramai fara benzina destul de rapid.

Obtinerea unui Gold Badge pare la indemana, in contextul in care nu se urca foarte mult, insa eu imi propun un timp maxim de 2 ore si 15, o medie de 18km/h. Obiectiv ambitios, dar cred ca e realizabil, in contextul in care la MarVin am avut diferenta dubla de nivel, pana vietii  si toata caldura din lume, si am reusit totusi o medie de ~16km/h.

Le multumesc partenerilor mei: Viticola SA, ProAlpin si Asociatia Copiii de Cristal pentru sustinere si pentru ca ma suporta 🙂 si ne vedem la start!viticola-logo

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *