Semimaraton Intersport sustine Copiii de Cristal

2 aprilie 2016 este data la care va avea loc editia de anul acesta a Semimaratonului Intersport,  competitie de alergare care deja este „de traditie”,  desfasurata in orasul nostru. Traseul este unul clasic, concursul desfasurandu-se pe  drumul spre Poiana Brasov, respectiv  pe Tampa, care vegheaza asupra Brasovului si care ofera cadrul unei experiente minunate pentru iubitorii de natura.

semimaraton-logo

Ei bine, anul acesta, organizatorii oferta posibilitatea donarii sumei de 10 lei (din costul inscrierii) catre unul din cele doua ong-ului partenere: Asociatia Copiii de Cristal sau Hospice Casa Sperantei.

„Semimaratonul Braşov Intersport, implicit donatiile dvs, ne vor ajuta sa continuam terapia copiilor care provin din familii cu posibilitati financiare reduse si care au nevoie de asistenta de specialitate, in centrul nostru. Astfel, suma strana cu aceasta ocazie, care coincide cu Ziua Internationala de Constientizare asupra Autismului, 2 aprilie, va fi directionata catre beneficiarii care se afla in dificultate financiara, in cadrul campaniei de strangere de fonduri „O viata schimbata” ce a pornit de la o idee initiata de asociatia noastra anul trecut, cu acelasi scop: sa gasim sustinere financiara pentru beneficiarii care nu isi permit terapia de recuperare in cadrul Centrului de Evaluare si Recuperare prin Terapie Specializata.”

Astfel, daca va place miscarea, va invit sa va inscrieti la concurs si sa alegeti sa donati ceilogo_16_ok 10 lei catre prietenii de la Copiii de Cristal, ajutand astfel beneficiarii asociatiei, in lupta lor cu afectiunile de care sufera.  Va puteti inscrie aici.

Daca nu va place miscarea, puteti sa donati direct catre Copiii de Cristal, aici.

Eu, pentru ca nu am mai alergat din clasa a 2-a :D, nu ma incumet sa ma inscriu la semimaraton, dar promit sa dau totul la alergarea din proba de cros, 10 km. O sa fie interesant sa schimb cele doua roti cu cele doua picioare, intr-un mediu la fel de competitiv.

Ne vedem la start, iar daca nu alergi, poti sa dai like&share, sa vada si prietenul tau, pasionat de alergare!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *