3, 2, 1…..Start!

Ce? Am i doing this?

Da! UCI(Uniunea Ciclista Internationala) code: ROU19870506, cu alte cuvinte, ciclist „cu acte in regula”. Sponsori am: Viticola SA, ProAlpin si Asociatia Copii de Cristal.  Echipament am. Calendar….am.1909615_10152221881313085_233362505911510203_n

Acum sa vedem cum facem sa am si un nivel sportiv pe masura. Am o idee in acest sens, vorba lui Mayweather: Hard work & Dedication. Adica, antrenament la maxim, atat pentru rezistenta si viteza, dar mai ales pentru imbunatatirea tehnicii, unde mai am de recuperat destul de mult fata de sportivii mai experimentati.

Obiectivele pe anul asta? Experienta, tehnica si viteza… aa, si experienta :).

Fiind primul an in care abordez serios activitatea de ciclist, vreausa completez baza, peste care, la anu’,  sa incep sa construiesc varful. Asa ca, am incercat sa ma inscriu la curse cu un nivel mai ridicat fata de anul trecut, ture mai lungi si cu diferenta mai mare de nivel. Inca nu am fata de Geiger MTB Challenge-Tura Lunga (unanim recunoscuta ca cea mai dura cursa din tara, la la cei 90 de km si +3500m-diferenta de nivel), dar asta nu inseamna ca nu am unde-mi dovedi valoarea: ma gandesc mai ales la TBT Race, sau BikeXpert Alpine Challenge.

Daca e posibil sa obtin si cate-un top 10 la categorie, cu atat mai bine.

Sper ca articolele pe care o sa le scriu sa fie interesante, ma bazez pe voi sa-mi fiti alaturi, pe pagina de Fb, dar si aici, pe site, in sectiunea de comentarii. Feedback-ul si sugestiile sunt foarte apreciate :).

Multumesc partenerilor, pentru ca au avut incredere in propunerea mea, dar si voua, celor ce-mi sunteti aproape.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *