Team 5×100- alergam pentru copiii de la Valea Plopului

Acum vreo doua luni, prietenul meu Mircea, mi-a share-uit pe Facebook evenimentul „Ultramaratonul 100 for Children„, de care  mai auzisem in trecut. Este un concurs caritabil- ultra de 100km, necompetitiv, scopul fiind strangerea de fonduri pentru copiii de la Valea Plopului. Ati auzit probabil despre ei, despre ce fac pentru copiii de acolo. In prezent, au aproape 400 de suflete in grija. Detalii despre cauza, aici.

Am „achiesat” la propunerea colegului meu si dupa ce-am ezitat (vreo doua zile) intre a alerga 2x50km (starnind invidia cunoscutilor 😀 😀 😀 😀 ) si a merge pe varianta realista de 5×20, am ales a doua solutie (si singura viabila) si am inceput cautarile pentru Team 5×100. In scurt timp am gasit toate piesele din puzzle, prin Adina, Tudor si Stefan. Pentru ca, nu-i asa, „unde-s multi, puterea creste„.

(c) 100 for children

(c) 100 for children

Deci, pe 2 iunie, vom alerga 100 de km pentru a aduna bani in sprijinul copiilor de la Valea Plopului. Avem urmatoarele obictive:

• 100 de Km alergati pentru copiii de la Valea Plopului (Stafeta de 5×20).
• 100 de milioane lei vechi donati (10000 de lei)- cel mai important
• 100 de sustinatori/donatori
• 100 de ore de antrenament
• 100 de Facebok shares cu #Team5x100

Cum ne puteti sustine, aud ca ma-intrebati? Simplu:

  • Donezi, 5-10-50-100 de lei, pe paginile noastre de Galantom. Pentru a incepe, poti sa donezi pentru colegul Stefan, aici. Ne dorim minim 100 de donatori.
  • Dai share la acest post, sau direct la link-ul campaniei. Ajuta daca zici si doua vorbe, nu doar share automat. De asemenea, nu uita sa pui si #-ul campaniei noastre: #Team5x100. 
  • Duci vorba mai departe. In epoca noastra, nu e suficient sa dai share (ca oricum suntem bombardati de social media). Ai donat si esti sustinatorul nostru, mai convinge si 3-5 prieteni de-ai tai sa faca acelasi lucru.

Inchei prin a va multumi pentru ajutor! Pe bune, fiecare 5 lei conteaza, pentru noi mai putin, pentru cei in nevoie, extrem de mult.

Like, share and subscribe, it keeps the internet alive!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *