Team 5×100- Alergam pentru copiii de la Valea Plopului.

Status update:

Obiectiv Realizat
100 de Km alergati 🙂 🙂
10000 de lei donati 2440
100 de sustinatori/donatori 23
100 de ore de antrenament 26.5
100 de Facebok shares cu #Team5x100 19

5×100 inseamna de fapt:
• 100 de Km alergati pentru copiii de la Valea Plopului (Stafeta de 5×20).
• 100 de milioane lei vechi donati (10000 de lei)
• 100 de sustinatori/donatori
• 100 de ore de antrenament
• 100 de Facebok shares cu #Team5x100

Echipa este formata din 5 nebuni dupa fapte bune, pasionati de sport, care au simtit in mai multe ocazii ca daca alergi pentru o cauza buna esti impins de la spate si primesti constant un „boost” de energie. Ca sa nu mai zicem ca la final pe langa bucuria de a fi terminat cursa, cel mai important lucru este ca ai contribuit, dupa masura fortelor tale, la a face un bine pentru cineva mai putin norocos.

Team 5×100- For Children- Click pe numele fiecarui alergator pentru a dona:
Adina, aka #SaniutaFugelogo-Maraton (1)
Tudor
Stefan
• Mircea
Andrei

Cauza: Construirea Centrului Social din Valenii de Munte

Asociatia ProVita a creat la Valea Plopului o adevarata comunitate unde oamenii de toate categoriile si toate varstele si-au gasit o casa, alinare si indrumare, unde invata sa-si croiasca un nou drum, mai bun, in viata, unde isi schimba destinul. Peste 300 de copii si adulti traiesc aici, invata si muncesc, incercand sa se descurce singuri, avand grija unii de ceilalalti.
Asezarea nu este sprijinita in vreun mod de autoritati si se autofinanteaza prin munca proprie si prin sprijinul companiilor si persoanelor care le ajuta. Pe langa procurarea hranei, o grija constanta, asociatia trebuie sa asigure: energie electrica, incalzire, imbracaminte, consumabile pentru noi nascuti, transportul scolarilor catre scolile din satele din apropriere sau in Valenii de Munte.
La inceputul anului 2013 Asociatia ProVita a inceput constructia unui centru social la Valenii de Munte care va oferi copiilor din tabara cazare si masa in oras, facilitsndu-le accesul la continuarea studiilor la liceu.
Fondurile colectate prin intermediul platformei Galantom vor fi utilizate pentru finalizarea acestui centru social.