The good fight: licitiatie in scop caritabil

Vlad Sabau este un ciclist din Cluj Napoca, care este cunoscut (si) pentru ca in fiecare an organizeaza o licitatie prin care isi vinde bicicleta Cannondale F-Si custom made, de culoare roz.  Fondurile obtinute sunt donate in sprijinul unor bolnavi de cancer.

Pink F-si (c)http://vladsabau.ro

Pink F-si (c)http://vladsabau.ro

Povestea a inceput, din pacate, dupa ce Vlad si-a pierdut mama in urma unui cancer la san, o experienta traumatizanta in sine, nu mai zic ca, pentru ca sistemul de sanatate in Romania nu este renumit pentru modul in care sunt tratatii bolnavii cu boli grave (ca sa fim draguti), drama a fost mult accentuata. Stie deci prea bine cu ce se confrunta bolnavii si rudele bolnavului de cancer. Asa ca, in fiecare an, cu ajutorul sponsorilor sai, isi construieste un F-Si Custom, roz, echipat de top, cu care concureaza si pe care il scoate la licititatie la final de sezon.

(c)vladsabau.ro

(c)vladsabau.ro

Ei bine, licitatia din 2017 a inceput, toate detaliile fiind disponibile pe site-ul sau, aici. Pe langa culoarea custom, cadrul si piesele super jmechere, bicicleta mai este si semnata de membrii Cannondale Factory Racing, vedete ale mountain bike-ului mondial.

Asa ca, daca sunteti in cautarea unei biciclete de top, cu o poveste interesanta si mai vreti sa faceti si o fapta foarte buna, aruncati un ochi pe site-ul lui si urmati insctructiunile pentru a pune mana pe ea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *