#whatsbehind Cannondale Factory Racing

S-a incheiat #CapeEpic, acest „Tur al Frantei” al mtb-ului, despre care am mai vorbit, cu victoria celor de la Team Bulls, la distanta mare fata de urmaritori. Printre acestia, s-au evidentiat, mai ales cu victoria din ultima etapa, componentii Cannondale Factory Racing, Manuel Fumic si Henrique Avancini, care au lasat traseele din Cupa Mondiala de XCO pentru cele 8 zile de maraton din Africa de Sud.

(c) @Cape Epic

(c) Cape Epic

Una dintre echipele UCI Elite, Cannondale are o distributie „diversificata”: 4 rideri din 3 continente, practic, din aproape toate colturile globului. Anton Cooper- campionul U23 al Noii Zeelande, Avancini- campionul Braziliei, Fumic- al Germaniei si italianul Marco Fontana.

O aparitie inedita cu deja clasicul Lefty, este una dintre cele mai apreciate echipe din Cupa Mondiala, fiecare membru fiind un ambasador pentru marca americana, atat prin rezultatele din concursuri, dar si prin modul lor de a fi, in relatia cu ceilalti concurenti, dar mai ales cu fanii. Bineinteles, si ei ne arata #whatsbehind, intr-o serie de videoclipuri, postate pe canalul oficial de youtube, pe care va invit sa le urmariti:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *