Ziua Portilor Deschise la Copiii de Cristal

PORTI2-750x330Pe 13 octombrie, incepand cu ora 10:00, sediul Asociatiei „Copiii de Cristal” din Strada Aurel Vlaicu, nr. 26 bis, va fi deschis publicului si tuturor celor care doresc sa vada cum decurg activitatile din cadrul centrului, alaturi de beneficiarii nostri.

Ziua Portilor Deschise este dedicata:

  • Parintilor care se confrunta cu un caz de autism in familia lor. Vizitand centrul nostru, veti putea investiga solutiile pe care le aveti la dispozitie in Brasov si veti putea discuta cu specialistii nostri in legatura cu procedurile de terapie cele mai potrivite.
  • Voluntarilor care doresc sa inteleaga mai bine in ce consta activitatea pe care o desfasuram la asociatie si care vor sa cunoasca nevoile beneficiarilor nostri alaturi de care isi vor petrece cea mai mare parte a timpului. In acelasi timp, in cadrul vizitei dvs. la centru, puteti lua legătura direct cu coordonatorul activitatilor de voluntariat pentru a afla mai multe detalii despre proiectele viitoare ale asociatiei în care va puteti implica.
  • Personalului specializat interesat de o colaborare cu asociatia noastra sau de actiuni de voluntariat. Suntem mereu in cautare de oameni bine pregatiti, dornici sa se implice si sa isi aduca contributia la binele semenilor. Daca sunteti asistent social, psiholog, psihoterapeut, kinetoterapeut, student in cadrul facultatilor de profil, haideti sa ne cunoastem! Ne puteti lasa si CV-ul dvs. cu aceasta ocazie.
  • Reprezentantilor presei, prietenilor nostri care ne sustin in activitatile de comunicare. Fiti alaturi de noi pe 13 octombrie, cand veti patrunde in lumea diferita, unica si frumoasa care se deschide in fiecare zi la centrul nostru pentru aproximativ 70 de persoane cu diverse tulburari din spectrul autismului.
  • Prietenilor si apropiatilor Asociatiei „Copiii de Cristal” care isi doresc sa petreaca puţin timp cu beneficiarii care isi desfasoara activitatea in cadrul sedintelor de terapie ocupationala, fiindu-le alaturi cu o vorba buna si cu incurajari.

La acest eveniment vor participa si AMBASADORII Asociatiei „Copiii de Cristal” in competitia Brasov Heroes. Carmina Nicolescu, Daniela Guran si Adrian Gabor, impreuna cu sustinatorii lor, vor fi alaturi de Copiii de Cristal pentru a povesti de ce sustin cauza noastra – proiectul ARTA – si cum oricine poate sa devina erou pentru un copil cu autism sau Sindrom Down pe 18 octombrie, ziua in care eroii Brasovului alearga in cursa cu obstacole a comunitatii. In acelasi timp, mentionam ca inscrierile in competitia Brasov Heroes continua, AICI. Se mai pot face si donatii!

In cadrul Zilei Portilor Deschise la Asociatia „Copiii de Cristal” veti avea ocazia sa vedeti cum decurg sedintele de terapie ocupationala la care participa majoritatea beneficiarilor nostri adolescenti si adulti, precum si ce lucruri frumoase ies din mainile acestora: vaze, suporturi de lumanari, farfurii, diferite obiecte de decor, bijuterii hand-made, lumanari, casete de bijuterii etc. Totodata, veti putea sa vizitati Centrul de Evaluare si Recuperare prin Terapie Specializata pentru Tulburari din Spectrul Autist, Sindrom Down, Sindrom Asperger, ADHD si alte tulburari asociate, printr-un tur organizat, care va fi prezentat de o persoana din cadrul Asociatiei. Vom avea si cateva surprize pentru dvs., invitatii nostri!

In speranta ca initiativa noastra vi se pare interesanta si doriti sa luati parte la ea, va rugam sa ne trimiteti un email pe adresa contact@copiiidecristal.ro, specificand aria dvs. de interes. Multumim si va asteptam!

Initiativa noastra este sustinuta de Fundatia Comunitara Brasov, organizatorul evenimentului Brasov Heroes.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *